Gå til indhold
Mads Simonsen
Mads Simonsen

Pressemeddelelse -

Generationsskifte i Silkeborg: FK Auto har fået ny ejer

Mads Simonsen har netop overtaget FK Auto i Silkeborg. Overtagelsen var den perfekte løsning for begge parter, og den nye indehaver ser frem til at videregive traditionen for god service og kundekontakt

Den 1. januar fik FK Auto i Silkeborg ny ejer. Nu står Mads Simonsen i spidsen for værkstedet, som han har overtaget fra sin tidligere chef Finn Kristiansen, der har drevet forretningen i mere end 20 år.

Selv har Mads Simonsen haft sin gang på værkstedet i snart et helt årti. Han har set værkstedet vokse sig større og større på Priorsvej i hjembyen Silkeborg, hvor han også er født og opvokset. Nu er det blevet hans tur til at overtage, og selvom han aldrig havde forestillet sig, at han skulle skrive værkstedsejer på visitkortet, kunne han ikke sige nej, da muligheden opstod.

“Jeg må indrømme, at jeg ikke havde turde springe ud i det her projekt, hvis jeg skulle starte fra bunden. Men det her er den absolut bedste løsning, hvor jeg har fået en god mulighed for at lande løbende. Og så gav det mening for Finn, der var nået til et punkt, hvor han gerne ville gå ned i tid. Han har kunnet give værkstedet videre til en, som både han og kunderne føler sig tryg ved,” fortæller Mads Simonsen, der dermed har haft en nem og glidende overgang til rollen som indehaver.

Fremtiden er større og grønnere
Værkstedskunderne har højst sandsynligt ikke mærket den store forskel siden ejerskiftet. Det har nemlig været vigtigt for Mads Simonsen, at overtagelsen er forløbet roligt og trygt for både medarbejdere og kunder.

“Det er en tryghedssag at få lavet en bil. Derfor har jeg ikke lavet mange ændringer endnu, men jeg vil gerne vise, at den gode service og kundekontakt stadig er kernen i vores forretning og drivkraft,” konstaterer Mads Simonsen, der alligevel har sat sig nye mål FK Autos fremtid:
“Mit langsigtede mål er at blive et større værksted med flere ansatte. Lige nu er vi fire, der går på værkstedet, men jeg ser et stort potentiale i at drømme stort. For at være ærlig, så har vi ikke gjort meget for at reklamere for os selv de seneste år, og det vil jeg gerne sætte fokus på.”

Derfor ser den nye værkstedsejer det som en stor sikkerhed, at han overtager netop et AutoMester E+ værksted.

“Jeg kan virkelig mærke, at jeg har en kæde i ryggen, og det skaber en endnu større tryghed for mig i overtagelsen. Før jeg startede på værkstedet, kiggede jeg også langt efter AutoMester, fordi det bare virkede en tand mere professionelt,” siger Mads Simonsen.

Tilbage i 2021 blev FK Auto et såkaldt AutoMester E+ værksted. Det betyder blandt andet, at værkstedet kan tilbyde service på el- og hybridbiler.. Det er en del af forretningen, som den nyudklækkede indehaver synes, er vigtigt at bibeholde:
“Det er vigtigt, at vi er med fremme i førerfeltet på den grønne udvikling. Der er mange, der gerne vil tage grønnere valg i deres hverdag, og der vil vi gerne kunne hjælpe dem i deres beslutning og tage højde for fremtidens biler.”

Som en del af omstillingen til AutoMester E+ værksted har personalet blandt andet taget en el- og hybridtekniker-uddannelse, ligesom værkstedet er blevet el- og hybridcertificeret.

Emner

Kategorier

Regions


AutoMester blev grundlagt i 1993 og har fulgt med udviklingen i autobranchen lige siden. AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med over 400 mærkeuafhængige værksteder i hele landet, der beskæftiger mere end 1.100 dedikerede mekanikere på landsplan og servicerer til sammen over 300.000 kunder.

AutoMester kan servicere alle bilmærker og årgange og håndterer alle former for værkstedsarbejde lige fra service og reparationer til karrosseri- og skader, ruder, stenslag samt dæk og aircondition m.v. og løbende efteruddannelse er et naturligt krav i kæden.

AutoMester vandt titlen "Årets Værkstedskæde" ved Auto Awards 2019 og igen i 20/21.

AutoMester Danmark ApS er et datterselskab af FTZ Autodele og Værktøj A/S – og har 10 medarbejdere på hovedkontoret i Odense.

Kontakt

Lena Britt Pedersen

Lena Britt Pedersen

Pressekontakt Marketing Manager 63418988

Relateret materiale

AutoMester Danmark ApS

Det startede i 1993 med 40 værksteder og i dag er AutoMester Danmarks største værkstedskæde med over 400 værksteder i hele landet. Her beskæftiges mere end 1.100 dedikerede mekanikere på landsplan, der servicerer over 300.000 kunder.

Helt fra starten har AutoMesters koncept været klart: Høj kvalitet baseret på frie, uafhængige værksteder. Kæden har tænkt stort fra starten og fulgt med tiden både i forhold til den nyeste teknologi og uddannelse af mekanikere.

AutoMester Danmark ApS
Hvidkærvej 23 D
5250 Odense SV
Danmark