Gå til indhold

Seneste nyheder

Jeep præsenterer frem mod 2025 fire fuld-elektriske SUV'er - Den første er Jeep Avenger, Car Of The Year 2023, der kommer til Danmark om et par uger

Jeep® lancerer fire nye e-SUV’er inden udgangen af 2025

Jeep har store planer for fremtiden. Det legendariske mærke fra ”over there”, der er kendt for hårdføre firehjulstrækkere og luksuriøse SUV’er, er godt i gang med at genopfinde sig selv. Jeep skal være fuld-elektrisk i 2030, og ved udgangen af 2025 vil det amerikanske mærke have introduceret fire elbiler. Den første er Jeep Avenger, der netop har vundet Car Of The Year i Europa 2023.

Women's World Car of the Year har lige kåret Jeep Avenger som bedste familie-SUV 2023

Jeep® Avenger vinder igen! “Bedste familie-SUV” ved Women’s World Car of the Year 2023

Car of the Year 2023, Jeep Avenger, vinder Women’s World Car of the Year 2023 (WWCOTY) i kategorien “Bedste familie-SUV”. Den kompakte B-SUV var i konkurrence med 12 andre SUV’er om titlen i den 13. udgave af Women’s World Car of the Year. Dermed går Jeep Avenger videre til finalen om WWCOTYs hovedpris, der offentliggøres på kvindernes internationale kampdag 8. marts.

Danske priser og modelprogram: Jeep® Avenger - Car Of The Year 2023

Danske priser og modelprogram: Jeep® Avenger - Car Of The Year 2023

For et par uger siden vandt Jeep Avenger Car Of The Year 2023. Nu er den danske importør så klar med priser og udstyrsniveauer. Den kompakte amerikaner kommer til Danmark i tre udstyrsvarianter og stempler ind på det danske marked med en frapris på 279.990 kroner.

Jeep® er finalist i Car Of The Year 2023 - for første gang nogensinde!

Jeep® er finalist i Car Of The Year 2023 - for første gang nogensinde!

Jeep Avenger er den første Jeep nogensinde til at nå finalen i Car Of The Year – og det er nok ikke helt tilfældigt. For Jeep Avenger er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil også blive produceret i Europa. Avenger tager udgangspunkt i den æstetik, hårdførhed og soliditet, der kendetegner Jeep, kogt ned i en kompakt charmerende fuld-elektrisk B-SUV.

Jeep Avenger - karismatisk, kompakt, Jeep

Jeeps første fuld-elektriske SUV offentliggjort i Paris - Jeep® Avenger

Ved Paris Motor Show 2022 præsenterede Jeep i dag den helt nye Jeep Avenger – mærkets første fuld-elektriske bil. Jeep Avenger er første model i en perlerække af nye fuld-elektriske SUV-modeller fra det amerikanske bilmærke, der alle har det europæiske marked i fokus. Det sker som led i Jeeps offensive elektrificeringsstrategi, der skal gøre mærket til verdensledende inden for elektriske SUV’er.

Jeep® tager hul på europæisk fuld-elektrisk SUV offensiv

Jeep® tager hul på europæisk fuld-elektrisk SUV offensiv

Jeep® har netop præsenteret sine ambitiøse planer for mærkets næste generationer af fuld-elektriske 4xe biler. Det sker som en del af Jeeps bæredygtigheds transformation frem mod at blive verdens førende elektriske SUV mærke.

Sociale medier

Jeep Danmark

Hovedvejen 208
2600 Glostrup
Danmark