Gå til indhold
Den nye Nordic Mood-kollektion holdes i sarte farvenuancer, som sammen med rustikke materialer skaber et rå look.
Den nye Nordic Mood-kollektion holdes i sarte farvenuancer, som sammen med rustikke materialer skaber et rå look.

Nyhed -

Det rå møder det rolige i ny Nordic Mood-kollektion

I den kommende Nordic Mood-kollektion er der sat fokus på at kombinere det rå og rustikke look med produkter i rolige farver og runde former, som sammen skaber en harmoni i hjemmet.

”Vi har med denne Nordic Mood-kollektion fokuseret på at sammensætte produkter, der skaber en følelse af harmoni i hjemmet. Samtidig har vi arbejdet med sarte farvenuancer i hvid og beige med enkelte detaljer i sort for at bevare den skandinaviske ro,” fortæller Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Pyntepuden HVITVEIS bryder eksempelvis det bløde udtryk med sin sorte streg, som giver den enkle, råhvide pude et moderne, råt look. Samme farvenuancer og udtryk ser man også i vattæppet FAGERKLOKKE. Pude og tæppe kan sammen pynte på en bænk ved spisebordet dækket med de rustikke tallerkener TONE, som passer ind i den rå stil.

Du kan også tage tæppet med udenfor, når solen skinner. Pak blot nogle viskestykker som SIVBLOM i kurven AGNE for i stedet at dække op udenfor til en forårspicnic i haven.

Rustikke dekorationer

Foråret byder som altid på omskifteligt vejr, så produkterne fokuserer også på indendørs hygge med eksempelvis lyset BOSSE eller lysestagen KEVIN.

”BOSSE er endnu et eksempel på et produkt, hvor vi kombinerer det rå med det bløde ved at komme et stearinlys i en form af beton, som giver den et rustikt look. Her har vi desuden tilføjet ordet ”Harmony” for samtidig at skabe en fornemmelse af hygge,” siger Tina Nymann.

Du kan dekorere en reol med lysene og en vase som SOFUS, der på samme måde er holdt i runde former og fortsætter den rustikke stil med sit keramiske look.

Alle produkter kan findes i JYSKs butikker og på JYSK.dk fra den 27. april.

Højdepunkter fra kollektionen:

  • Pyntepuden HVITVEIS er i sit enkle udtryk nem at bruge til både sofaen, sengen eller lænestolen.
  • SAV er en pakke af to viskestykker i farverne beige og grå. De er desuden lavet af 50% hør, som giver dem en god kvalitet samt et moderne look.
  • Piedestalen SAMUEL er holdt enkel i sort og med runde former, som passer perfekt til en plante eller to.

Emner

Kategorier

Kontakt

Martin Fyn Aamand

Martin Fyn Aamand

Pressekontakt Head of Communications & PR +45 24 80 48 08

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK er en international boligindretningskæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven.

Med over 3.300 butikker og webshops i 48 lande har JYSK altid et godt tilbud og kompetent service i nærheden, uanset hvordan kunderne ønsker at handle.

Grundlægger Lars Larsen åbnede sin første butik i Danmark i 1979. I dag beskæftiger JYSK 31.000 medarbejdere.

JYSK er en del af familieejede Lars Larsen Group med en omsætning på 44,0 milliarder DKK i finansåret 2021/22. JYSKs omsætning var på 38,5 milliarder DKK i finansåret 2022/23.