Gå til indhold
Ny glasuldsgranulat-app sikrer  kvalitet og sporbarhed
Ny glasuldsgranulat-app sikrer kvalitet og sporbarhed

Pressemeddelelse -

Ny glasuldsgranulat-app sikrer kvalitet og sporbarhed

Snart introduceres Knauf Insulations app KinetiK©, som gør arbejdet enklere for glasuldsgranulatentreprenørers kvalitetsarbejde og tryggere for deres kunder.

Med KinetiK©-appen, som downloades og anvendes af glasuldsgranulatentreprenøren, kan hvert trin i processen dokumenteres. Det giver en større transparens – blandt andet omkring hvor meget glasuldsgranulat, der er blevet brugt i konstruktionerne – og opfylder de nye krav til sporbarhed for byggematerialer.

KinetiK©-appen bruges allerede på det britiske marked. Den er nu ved at blive tilpasset til Sverige og de konstruktioner, som anvendes på det svenske byggemarked.

Den første til at teste KinetiK©-appen efter sommeren er glasuldsgranulatentreprenøren Sjömarken; derefter vil appen blive lanceret bredt på det svenske marked.

– Sjömarken er en af vores kunder, som har et stort fokus på at levere den rette kvalitet og være transparente over for kunderne, siger Kenneth Ingemarsson, teknisk chef hos Knauf Insulation.

Related links

Emner


Knauf Insulation er en del af KnaufGroup, en familieejet global byggematerialekoncern med en årlig omsætning påmere end €5 mia. Som en af verdens førende producenter af isolering er viaktive i over 35 lande og har mere end 40 produktionsanlæg, der fremstillerglasuld, stenuld, ekstruderet polystyren (XPS), ekspanderet polystyren (EPS) ogekstruderet polyethylen (XPE). Med over 5.500 medarbejdere er vi specialister ifremstilling, forskning og udvikling af isolering. Vi tilbyder avanceredeløsninger inden for energieffektivitet til byggerier i hele verden. Læs mere omos og vores produkter på http://www.knaufinsulation.dk

Kontakt

Annika Gillholm

Annika Gillholm

Pressekontakt Marketing & Communication Coordinator Scandinavia

Relateret materiale

Om os

Knauf Insulation er en del af KnaufGroup, en familieejet global byggematerialekoncern med en årlig omsætning påmere end €2,5 mia. Som en af verdens førende producenter af isolering er viaktive i over 40 lande og har mere end 28 produktionsanlæg, der fremstiller glasuld og stenuld. Med over 6 000 medarbejdere er vi specialister ifremstilling, forskning og udvikling af isolering. Vi tilbyder avanceredeløsninger inden for energieffektivitet til byggerier i hele verden. Læs mere omos og vores produkter på http://www.knaufinsulation.dk

Knauf Insulation
Københavnsvej 106H
4000 Roskilde
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum