Pressemeddelelse -

AGA introducerer PROSAVER® regulator

PROSAVER® regulator er en nyudviklet 2-trins regulator med integreret gassparefunktion og flowmeter til beskyttelsesgas.

PROSAVER® regulatoren reducerer flasketrykket i to trin til et konstant arbejdstryk på 2,5 bar. Gasmængden kan reguleres i intervallet 2 - 30 liter pr. minut. Gasbesparelsens omfang afhænger af svejsemetode, antal starter og stop osv. Den største gasbesparelse opnås ved mange korte svejsninger i en svejsecyklus.

PROSAVER®:

→ Giver et optimalt konstant gasflow ved MIG/MAG-og TIG-svejsning.

→ Minimerer ”gaspustet” ved starten af svejsecyklussen, hvilket giver kontante besparelser i gasforbruget.

→ Meget jævnt flow fra 2 til 30 l/min., uanset hvor højt eller lavt flasketrykket er.

→ Låsbar funktion til automatiseret svejsning.

PROSAVER® regulator anbefales ved avanceret svejsninger, hvor krav til kvalitet, nøjagtighed og økonomi står i højsædet. For at sikre kvaliteten i svejsestarterne bør man øge svejsemaskinens gasforstrømningstid med beskyttelsesgas. PROSAVER® regulatorens indbyggede sparefunktion sikrer det jævne gasflow uden unødig forbrug af gas.

”De største fordele ved Prosaver, er helt klart for virksomheden den økonomiske gevinst i form af gasbesparelsen, samt for den enkelte svejser, en oplevelse af den perfekte tænding, samt en øjeblikkelig rolig lysbue” fortæller Produktchef og svejsespecialist Kaj Lind og uddyber: ”Mange, specielt Tigsvejsere, oplever når de svejser med traditionelle regulatorer uden gassparer, at ved tænding mellem emne og wolframelektrode vil der, grundet alt for stor mængde beskyttelsesgas, ofte forekomme problemer med tænding og lysbuen vil flakke indtil normalt gasflow er opnået. Disse problematikker gav førhen mange diskussioner om, hvilke typer wolframelektroder der var bedst og hvilke som kunne give den optimale tænding, men efter de populære regulatorer såsom PROSAVER kom på markedet, er disse diskussioner ophørte.”

Regulatoren fås både tilgængelig med enkelt- og dobbeltflow og er udviklet og tilpasset til MISON ® beskyttelsesgasser, argon og argonblandinger.

PROSAVER® familien består af:

PROSAVER®- Enkelt flow og benyttes til MISON® og argonblandinger

PROSAVER® Dobbelt flow – har to flowmålere, én til beskyttelsesgas og én til baggas.

PROSAVER® til FORMIER® - versionen sikrer det nødvendige konstante gasflow som kræves ved baggas beskyttelse.

               

PROSAVER® Dobbelt FLOW          PROSAVER® til FORMIER

Emner

  • Anlægsindustrien

Kategorier

  • regulator
  • svejsegas
  • gasbesparelse
  • baggas beskyttelse
  • argon
  • mison beskyttelsesgas
  • gassortiment
  • industrillegasser
  • jern- og metalindustrien
  • aga prosaver regulatorer
  • the linde group
  • aga

AGA A/S er et selskab i The Linde Group, det førende gasselskab i verden, som med 65.000 medarbejdere i mere end 100 lande er verdens største leverandør af industrielle og medicinske gasser. AGA samarbejder blandt andet med kunder i den farmaceutiske og bioteknologiske industri, jern- og maskinindustrien, i den kemiske industri, levnedsmiddel- og elektronikindustrien, samt i miljø- og sundhedssektoren. Virksomheden beskæftiger 155 medarbejdere i Danmark. Besøg AGA på www.aga.dk.

Kontakt

Jan A. Christensen

Pressekontakt Head of Sales Denmark Sales Management +4540739930

Janne Ipsen

Pressekontakt Marketing & Communications +4526326602

Max Engelberth

Pressekontakt SHEQ Manager, Danmark Safety, Health, Environment, Quality Linde Gas A/S: 32 83 66 00

Relateret materiale