Gå til indhold
Rabatdag for pensionister på M/S Museet for Søfart

Pressemeddelelse -

Rabatdag for pensionister på M/S Museet for Søfart

Tirsdag er fra d. 2. februar rabatdag for pensionister på M/S Museet for Søfart i Helsingør. For entrébillettens pris får man en gratis rundvisning og kaffe og kage med i købet.

Besøg på M/S Museet for Søfart bliver nu både billigere og nemmere for pensionister, når der hver tirsdag er rabatdag på museet.

Pensionister (65+) kan nu forhåndsreservere en pakke til 90 kr. pr. person, der består af entré, rundvisning kl. 11 og kaffe og kage i museets café.

Man betaler kun entréprisen og får rundvisning (normalpris 900 kr.) og kaffe/kage gratis.

Tilbuddet gælder om tirsdagen (på nær i skoleferierne). Deltagerantallet på en rundvisning er max. 20 personer. Rundvisningen varer en times tid, og efterfølgende kan man nyde kaffe og kage i museets café.

Hvis man vil være sikker på en plads på rundvisningen, skal man forhåndsreservere ved at sende en mail til booking@mfs.dk med datoen man ønsker rundvisning og antal personer. Man kan også møde op og deltage i rundvisningen, hvis der stadig er pladser.

Emner

Kategorier


M/S Museet for Søfart er et landsdækkende specialmuseum for dansk søfart fra middelalderen til i dag. Museet er en statsanerkendt og selvejende institution. Museet har i 98 år ligget på Kronborg Slot, men åbnede i 2013 med nye faciliteter og udstillinger i et nyt prisvindende museumsbyggeri tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group. M/S Museet for Søfart ligger i Helsingør. 

Kontakt

Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Pressekontakt Presseansvarlig +45 51 24 92 84

Om museet

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i prisvindende rammer skabt af BIG – Bjarke Ingels Group.

Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Denmark