Gå til indhold
Månedens blogger: Tikkie Oestrich Iversen

Blogindlæg -

Månedens blogger: Tikkie Oestrich Iversen

14 hurtige til Tikkie Oestrich Iversen.

Jeg er uddannet professionsbachelor i Communication Design fra KEA i 2011.

Jeg blogger på Adélie-blog.dk og har gjort det siden 2011.

Bloggen handler om mode, æstetisk, skønhed, og har generelt til formål at inspirere.

Det bedste ved at være blogger er at have et kreativt outlet og et univers, som er helt sit eget. Det er fantastisk at invitere folk indenfor i en verden, som man selv har skabt, og mærke at ens læsere bliver inspirerede.

Den største udfordring ved at være blogger er nok netop også det med kreativiteten. Jeg stiller høje krav til mig selv, og jeg gider ikke lægge ting op, som jeg ikke føler er gode nok. Og vi kender nok allesammen til, at man i perioder bare ikke har lige så meget på hjerte. Derfor har jeg arbejdet med at give mig selv lov til at holde bloggen stille, og give plads til andre ting i mit liv kan fylde.

Når virksomheder skal kontakte mig, foretrækker jeg at blive kontaktet via: Helt klart e-mail, da jeg har en travl hverdag, passer det bare ikke at blive kimet ned på telefonen. E-mails kan jeg tjekke når jeg har tid og ro til at svare.

Hvis jeg skulle give ét råd til virksomheder, der gerne vil have mig til at skrive om deres produkter eller ydelser, så skulle det være: Sæt dig ind i, hvem du kontakter først og fremmest. Standard mails, hvor mit navn er kopieret ind i, tager jeg ikke seriøst. Ved pressemeddelelser er det fint nok, men hvis du vil have noget specifikt ud af mig, så henvend dig specifikt til mig.

Jeg synes, Twitter er fedt, men jeg har besluttet mig for, at Facebook og Instagram er der, jeg vil holde min fokus.

Jeg vil gerne bruge mere tid på ikke at stresse over alle de ting jeg ikke når...

I mit virke som blogger kan jeg ikke undvære Drupal, iPhone, mit Panasonic Lumix og min laptop selvfølgelig. Drupal er min blog backend, resten giver vist sig selv.

Den vigtigste egenskab for en blogger anno 2014 er i mine øjne autenticitet. Blogverdenen vokser støt, og der er efterhånden rigtig mange om buddet. Jeg synes, det er vigtigt, at man blogger for sin egen skyld, og fordi man har noget på hjerte. Man kan altid mærke som læser, hvad motivationen bag et indlæg er. Derudover er især billeder og det visuelle meget vigtigt i min verden, tekst kommer klart i anden række.

Som nystartet blogger ville jeg gerne have vidst, at du bare skal lytte til din mavefornemmelse, Så skal det nok gå!

Hvis jeg skulle give ét råd til andre bloggere, så skulle det være: Der vil jeg gerne slå et slag for autenticiteten igen. Gør det som udgangspunkt for din egen skyld og ikke alle de ting og oplevelser, du måske også kan få. Et motto jeg har er, at gratis ting er dejlige, men at tjene penge og kunne købe dem selv, er endnu federe! Hvis du laver samarbejder så lav dem så de giver mening og bevar din troværdighed.

Næste gang skal spørgsmålene besvares af Morten Elsøe fra Foodmatters.

Links og kontaktoplysninger til Tikkie Oestrich Iversen:

Emner

Kategorier

Kontakt

Jourhavende Pressekontakt

Jourhavende Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relateret materiale

Mynewsdesk - En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Vores smarte platform gør det lettere og mere effektivt for dig at publicere, distribuere og mål måle på dine PR- og kommunikationsindsatser. Alt sammen på én og samme platform.

Når du samler hele din PR-indsats ét sted, bliver det lettere for dig at brande din forretning og overvåge de relevante kanaler. Det hjælper dig med at kunne måle på dine resultater.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unikke besøgende hver måned, og der bliver publiceret 80.000 historier om året. Over 4000 organisationer i verden bruger Mynewsdesk til at forbedre deres PR-indsatser, og hele 70% får omtale i medierne.

Læs mere på: www.mynewsdesk.com/dk