Gå til indhold
Duster klar til Dakar Rally

Pressemeddelelse -

Duster klar til Dakar Rally

For fjerde gang stiller en Duster til start i det legendariske Dakar Rally. Målet er entydigt. Det argentinske team skal i top ti.

En Duster kan lidt af hvert – det ved de, der har en. Klatre de sejeste stigninger og klare udfordringer, hvor mange andre biler må give op.

Det er netop det image, der skal understreges, når Renault Argentina deltager i en af verdens vildeste motorsports begivenheder- Rally Dakar med deres udgave af en Duster – der indrømmet ikke ligner en standardversion.

Teamet har tidligere deltaget, Faktisk er det 4. gang at Duster er med i Dakar, men første gang måtte man tage til takke med en plads som nummer 29. Året efter blev det til en imponerende 14. plads og en 4. plads i sin kategori

Men teamet, der står klar til 2016 er mere end almindeligt klar. Rygraden er teknisk bistand fra Renault Sport Technologies og sammen har man skabt to biler, der er blevet lettere og så yder V8 motoren nu 387 hk.

Nogle vil sikkert bide mærke I, at det er et Renault logo, der pryder fronten. Det skyldes, at Dacia, i blandt andet Sydamerika, markedsføres som Renault.   

Held og lykke til det seje argentinske hold – det hele kan følges på Eurosport 1 fra den 2. januar fra kl 23.00-23.30 Speakeren er den danske motorjournalist Søren Clauding.

Emner

Kategorier

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

Relateret materiale

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark