Gå til indhold
Fire flotte stjerner til Renault Kangoo

Pressemeddelelse -

Fire flotte stjerner til Renault Kangoo


Den nye Renault Kangoo er netop blevet testet af EuroNCAP. Selv om vi ikke har den som personvogn herhjemme, men udelukkende varevognsudgaven, er det alligevel værd at dykke lidt ned i resultaterne.

De fire stjerner som bilen opnår er nemlig et særdeles godt resultat – hvilket blandt andre Søren W Rasmussen fra FDM også bemærker

”Det er ikke meget, der skiller Renault Kangoo fra at få fem Euro NCAP-stjerner. En manglende airbag mellem de to forreste sæder, og en mindre god score i den nye sidekollisionstest er alt, den falder på. Alt i alt er Kangoo derfor en sikker bil, der har en lang række sikkerhedssystemer som standard,” siger Søren W. Rasmussen fra FDM.

De fire flotte stjerner er opnået i den hidtil strengeste sikkerhedstest fra EuroNCAP, og bilen nyder godt af en meget sikker konstruktion med seks airbags, samt en langt række aktive sikkerhedssystemer, der er i bilen som standard.

De to dukker, der skal forestille et seks og et ti årigt barn som passagerer, blev minimalt påvirket ved sammenstødet – faktisk opnår Kangoo maksimal score i denne del af testen, mens voksne er godt beskyttet ved sammenstød, med en kabine, der forblev hel intakt ved crashtesten.

Når det handler om aktiv sikkerhed, har Renault Kangoo hele sikkerhedspakken. Det vil sige aktiv sikkerhedsbremse – også for fodgængere og cyklister – og det både om natten og dagen, og bilen har naturligvis en lang række features som lane keeping assist, skiltegenkendelse og fartpilot som standard

”Vi markedsfører jo ikke Renault Kangoo herhjemme som personbil, men vi lancerer den lige om lidt som varebil. Resultatet viser, at Renault endnu engang scorer højt i selv de skrappeste sikkerhedstests”, siger kommunikationschef i Renault Danmark Søren Hyltoft, der trods det flotte resultat ikke forventer, at bilen kommer til Danmark i personvognsudgaven.

Emner


OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution - er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Danmark er det lokale datterselskab, der sælger og servicerer Renault Groups produkter gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandlere. Som et af de første volumenmærker, der tilbyder en række forskellige elektriske biler på det danske marked, fortsætter Renault Danmark med at drive udviklingen med ‘Renaulution’ planen som omdrejningspunktet for strategien.


Renault Group
https://www.renaultgroup.com

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

Relateret materiale

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark