Gå til indhold
Renault har i samarbejde med modemagasinet Costume designet en ganske speciel Renault Twingo. Navnet er Renault Twingo Costume Edition og lanceres i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.
Renault har i samarbejde med modemagasinet Costume designet en ganske speciel Renault Twingo. Navnet er Renault Twingo Costume Edition og lanceres i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Pressemeddelelse -

Renault Twingo til Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week er netop skudt i gang, og sammen med modemagasinet Costume har Renault designet en helt speciel version af den rappe bybil Twingo. Navnet er naturligvis Renault Twingo Costume Edition.

Modeugen er lige skudt i gang, og på modebladet Costume er redaktionen i fuld gang med at dække alle begivenhederne. Og de er godt kørende fra sted til sted. Sammen med Renault har redaktionen nemlig designet en helt særlig Renault Twingo, der naturligvis har fået navnet Costume Edition.

Bilen er sort og med masser af fikse designdetaljer. Blandt andet er taget folieret i et unikt grafisk mønster. Man skal helt tæt på, for at opdage, at det i virkeligheden består af Costume logoer. Sidespejlene er også folieret ligesom rattet også har speciel Costume logo.

Hos Costume siger moderedaktør Jeanette Friis Mortensen om bilen.

” Vi er til det strømlinede, minimalistiske og fine. Det har vi lagt vægt på, da vi sammen med Renault designede bilen. Blandt andet har vi valgt bilen i sort, idet den giver en følelse af underspillet luksus, fortæller moderedaktøren, der fortsætter.

” Vi synes at bilen er super sej, cool og lille, hvilket gør den perfekt til kvinden, der foretrækker en kvik bybil”.

Renault Twingo Costume Edition kan ikke alene ses i det københavnske bybillede, men ses og købes hos alle landets Renault forhandlere, der har fået et begrænset antal biler ud i deres showrooms.

Hos Renault er koblingen mellem Renault Twingo, Fashion Week og Costume helt åbenlys.

”Vi vil med samarbejdet understrenge, at Renault Twingo er den perfekte bybil. Målgruppen til bilen er sammenfaldende med de, der er til eller interesserer sig for Copenhagen Fashion Week” siger Marketingchef hos Renault Danmark Christian Mark.

Renault Twingo Costume Edition er ud over de unikke designfeatures, en veludstyret bil med blandt andet alufælge, aircondition, baksensor, R&G0 navigation, læderrat og meget mere. Bilen fås fra 106.900 kroner eller kan finansieres til 1690 kr. pr måned.


 

Emner

Kategorier

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

Relateret materiale

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark