Skip to content
Exchange student taking course online
Exchange student taking course online

Press release -

Educatius tilbyr gratis Global Skills Prep Camp for å styrke kritisk utvikling hos tenåringer

Det nettbaserte programmet, til en verdi av 600 euro, vil være gratis tilgjengelig for alle nye søkere til utvekslingsprogrammet i januar 2024.

Oslo, 02.01.2024 — Educatius, en ledende leverandør av utvekslingsprogrammer for videregåendestudenter, tilbyr sitt unike nettbaserte Global Skills-program gratis til alle nye studenter som søker på utvekslingsprogram i løpet av januar 2024. Kurset, som har en verdi på 600 euro, har som mål å gi utvekslingsstudenter viktige ferdigheter for å kunne navigere i en fremtid i rask endring.

Global Skills Prep Camp er et nettbasert kurs som er utviklet for å fremme viktige "myke ferdigheter" som kulturell bevissthet, kritisk tenkning, etisk arbeid med KI-verktøy og trygghet i å snakke engelsk. Disse ferdighetene blir stadig mer anerkjent som avgjørende for personlig og profesjonell suksess, og de blir ofte oversett i tradisjonell utdanning, men er avgjørende i dagens sammenkoblede verden.

Ifølge World Economic Forum vil sosiale ferdigheter som overtalelsesevne, emosjonell intelligens og evne til å kommunisere med andre være mer etterspurt enn tekniske ferdigheter i mange bransjer innen 2025. En LinkedIn-undersøkelse (2019 Global Talent Trends Report) viser også at over 90 % av de som jobber med talentutvikling, mener at såkalte myke ferdigheter er like viktige eller viktigere enn harde ferdigheter når de tar ansettelsesbeslutninger.

"Educatius er opptatt av å forberede utvekslingsstudenter på en fremtid der globale ferdigheter er like viktige som akademisk kunnskap", sier Julia Zhou, direktør for Educatius Nordic. "Ved å tilby Global Skills Prep Camp gratis, ønsker vi å gi internasjonale studenter en omfattende læringsopplevelse som går utover tradisjonell utdanning og gir dem de ferdighetene de trenger for å lykkes på den globale arenaen".

Global Skills Prep Camp gjennomføres i et morsomt og interaktivt engelskspråklig miljø, noe som gjør det til en ideell plattform for elevene til å lære og vokse, samtidig som de utvikler viktige digitale ferdigheter. Dette initiativet er et supplement til Educatius' kontinuerlige satsing på å tilby høykvalitets utenlandsopphold på videregående skoler for utvekslingsstudenter.

Topics

Categories


Med 20 års erfaring og kontorer i 22 land er Educatius den største organisasjonen for akademisk utveksling i utlandet. Hvert år sørger Educatius for at over 8 000 internasjonale elever på videregående skoler i USA, Storbritannia, Irland, Europa, Australia og Canada får en vellykket utveksling, og at vertsfamiliene og partnerne våre får en enestående opplevelse. I tillegg bidrar Educatius til å forbedre tilgangen til utdanning gjennom sin støtte til Aiducatius, som kommer studenter i Tanzania, Gambia, Brasil og Ecuador til gode.

Contacts

Related content

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden