Preko 2000 JYSKovih trgovina od planiranih 3000 sada ima novi koncept

Obavijest za tisak -

Preko 2000 JYSKovih trgovina od planiranih 3000 sada ima novi koncept

JYSK trenutno provodi jednu od najvećih investicija u povijesti tvrtke i upravo je dosegnuo veliku prekretnicu od preuređenih 2000 trgovina s novim store conceptom diljem svijeta.

Ovaj moderan i inspirativan skadinavski concept uređenja, između ostalog, podrazumijeva drvene podove, ljepše teksture, ugodniju rasvjetu, jednostavnije snalaženje u trgovini te puno novih inspirativnih kutaka.

Tako je kao 2000 trgovina prošlog tjedna svoja vrata otvorila JYSK trgovina u Gödöllőu, malom gradu smještenom 30 kilometara od Budimpešte a već ovog novo iskustvo kupovine inspirirano skandinavijom očekuje i stanovnike Labina.

„Sretni smo što smo dosegnuli brojku od 2000 trgovina sa Store Conceptom 3.0, a naš cilj je predstaviti ga u svim JYSK trgovinama diljem svijeta. Ovaj store concept je pravi način da inspiriramo naše postojeće, ali i potaknemo nove kupce da posjete JYSK trgovine.“, izjavio je Carsten Nørgreen Weinkouff, Izvršni potpredsjednik za razvoj maloprodaje, službu za korisnike i B2B .

Jedna od najvećih investicija u JYSK povijesti

Projekt prilagodbe JYSK trgovina novom Store Conceptu 3.0 jedna je od najvećih investicija u povijesti tvrtke, a predviđa se da će biti dovršen do kraja 2024. godine.

Ovaj je projekt doveo do formiranja dodatnih timova za uređenje trgovina u svim JYSK zemljama kako bi zajedno mogli postići zacrtani cilj.

„Novi koncept trgovine vodi do zadovoljnijih kupaca, a također bilježimo i povećanje prodaje kod postojećih trgovina koje smo preuredili poboljšanim konceptom.”, kaže Carsten Nørgreen Weinkouff.

Hrvatka otvara 2001. trgovinu

U funkcionalnost i atraktivnost skandinavskog Store Concepta 3.0. moći će se uvjeriti i svi koji u četvrtak, 29. lipnja u 9 sati dođu na otvorenje nove JYSK trgovine u Labinu koja će ujedno biti i 2001. JYSKova trgovina diljem svijeta uređena prema novom skandinavskom konceptu,.

Trgovina u Labinu, s nešto više od 1200 metara kvadratnih je 56. JYSKova trgovina u Hrvatskoj koja će zapošljavati osam djelatnika. U skladu s inspirativnim konceptom, kupci će u trgovini Labin moći uživati u osjećaju doma uz najbolje iskustvo kupnje.

Kao i uvijek, JYSK je ovim povodom pripremio odlične ponude, a tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca može očekivati posebne poklone, koji uključuju jastuk ili poplun gratis. Više informacija o posebnim ponudama, akcijama kao i kreativnom natječaju, u koji se stignete uključiti još do srijede 28. llpnja, možete pronaći na stranici JYSK otvorenje Labin

Teme

JYSK je međunarodni lanac trgovina sa skandinavskim korijenima koji prodaje sve za uređenje doma i vrta.

S više od 3.200 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 30.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,869 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2021./22. iznosio je 4,87 milijarde eura.

Zvjezdana Novak

Pritisnite kontakt Communications Manager +385997368570

O tvrtki JYSK

S više od 3.400 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 31.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2022./23. iznosio 5,2 milijarde eura.