JYSK új áruház  - Bicske
JYSK új áruház - Bicske

Sajtóközlemény -

Újabb vidéki áruházakat nyitott és újított meg a JYSK

A JYSK kiskereskedelmi hálózata tovább bővül, márciusban két újabb üzlet nyitotta meg kapuit Bicskén és Várpalotán, valamint két további áruházát újította meg Vecsésen és Szigetváron. Az üzletnyitásokat B2B esemény és jótékonysági akció is kísérte.

Folyamatosan terjeszkedik a JYSK Magyarországon: idén márciusban két új áruházat nyitott Bicskén és Várpalotán. A kiskereskedelmi lánc így már összesen 98 üzlettel rendelkezik hazánkban. A bicskei üzletnyitást egy zártkörű, fogadással egybekötött esemény előzte meg a B2B ügyfelek számára, termékbemutatókkal, szakmai előadásokkal és tombolával.

Az áruháznyitásokhoz emellett jótékonysági akció is kapcsolódott, a Sharityvel együttműködve helyi szervezetek kaptak 500-500 ezer forintos támogatást. A pályázatra Bicskén 7, Várpalotán pedig 10 helyi szervezet jelentkezett, a győztes pedig Bicskén a Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Várpalotán pedig a Cinege Alapítvány a Rákóczi Telepi Tagóvoda Gyermekeiért lett.

Fenntarthatóbb üzletek

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, március 6-án Vecsésen és Szigetváron nyílt meg a két legújabb átalakított áruház.

Az új üzletek közel ezer négyzetméteres alapterülettel rendelkeznek, ahol a 3.0-ás koncepció jegyében három bemutató-szoba segíti az ügyfelek eligazodását a bútorok között. Emellett külön matrac-stúdiót is kínál a JYSK, ahol az érdeklődők otthonos környezetben nemcsak tanácsokat kaphatnak, hanem kipróbálhatják a termékeket is. A dekorációs kellékek és kiegészítők még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

Az áruházak kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra is, például az izzókat LED-ekre cserélték a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, három lépésben állítható be, ami lehetővé teszi, hogy a kevesebb fény mellett is kiváló vásárlási élményt nyújtsanak, miközben az üzletek energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenhet.

,,Az idei 2023/24-es pénzügyi évben még egy új üzletet tervezünk nyitni. Ugyan online vásárlások igen népszerűek, mégis jelentős az érdeklődés a hagyományos boltok iránt, különösen nagyobb értékű termékek, például bútorok és matracok esetén. Fontosnak tartjuk, hogy könnyen elérhetőek legyünk mind a fővárosban, mind vidéken, ezért folyamatosan új üzleteket nyitunk országszerte” - mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.

A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc amely megkönnyíti bármely szoba vagy kert berendezését.

A JYSK több mint 3300 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen.

Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 30000 munkatárssal rendelkezik.

A JYSK a családi tulajdonú Lars Larsen Csoport része, a csoport éves forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 44 milliárd DKK volt. A JYSK forgalma a 2022/23-as gazdasági évben 5,2 milliárd euró volt.

Sajtókapcsolatok

Szilvási Krisztina

Sajtókapcsolatok Communications Manager JYSK Magyarország 06 20 623 91 62

Scandinavian Sleeping & Living

A JYSK több mint 3400 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen.

A JYSK a családi tulajdonú Lars Larsen Csoport része, amelynek az éves forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 5,869 milliárd euró volt. A JYSK forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 4,87 milliárd euró volt.