Skip to content
Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked
Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Press release -

Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

Fra det store vintermarked spreder duften af gløgg, brændte mandler og julens lækkerier sig mellem boder og forlystelser. Fra nissebyen lyder fnis, latter og bjældeklang. Og så er der jubilæumsudstilling i Lisebergstårnet, for i år fylder Liseberg 100 år, og udstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie.

- Jul i Liseberg er et af Nordens største og fineste julemarkeder, og nu kan man forlænge den stemningsfulde tid med besøg helt frem til 7, januar. Ved at forlænge sæsonen kan vores gæster fortsat opleve et unikt vinterlandskab, nyde vinteråbne forlystelser eller hvorfor ikke dykke ned i Lisebergs hundredeårige historie i vores nye jubilæumsudstilling, siger Andreas Andersen, Lisebergs direktør.

Nyt temaområde og jubilæumsudstilling

Årets vintersæson bliver ikke bare en uge længere men er også blevet udvidet med et helt nyt temaområde og en jubilæumsudstilling, som henvender sig til en mere voksen målgruppe. Vintermarkedet åbner på hovedscenen og byder på 19 nye handelsboder, skøjteløb på skøjtebanen og glitrende igloer. Alt sammen ved foden af det nye sneklædte bjerg. Oppe ved Lisebergstårnet træder man direkte ind i 100 års glæde i Lisebergs jubilæumsudstilling med billeder og sjove ting fra Lisebergs første 100 år.

Julesæsonen åbner 18. november og er åben til 7. januar. Billetter til sæsonen frigives 14. november på liseberg.se.

Årets vinternyheder i Liseberg 2023

Vintermarked: Årets nyhed er et livligt, snedækket vintermarked fyldt med dejlige julegaver. Her findes ting, der varmer hænder, fødder og hjerte. Sigt efter det snedækkede bjerg, hvor markedet ligger. Liseberg har også sin egen skøjtebane til dem, der vil prøve kræfter med isen. I de nye igloer i nærheden kan man varme sig med varm chokolade og nyde en lille pause.

Lisebergs jubilæumsudstilling: I år fejrer Liseberg sit 100-års jubilæum, og jubilæumsudstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. Jubilæumsudstillingen er fyldt med masser af spændende genstande, kuriositeter og billeder. Dyk ned i historier om klassiske forlystelser, spændende begivenheder, dansebaner og kunstnere, som har sat deres præg på Lisebergs første hundrede år.

Legende let juleovernatning på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Tidligere i år åbnede Lisebergs nye familiehotel - Liseberg Grand Curiosa Hotel, som er indrettet med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane fra anden sal, så man kan rutsje ned til receptionen! Hotellet klæder om til julekostumet til Lisebergs vintersæson, så her er julestemning for alle pengene. Hotellet har 457 familieværelser, en restaurant i stueetagen, en bistro på taget med udsigt over parken og hele byen. Her er julestemning for alle pengene.

Læs mere om åbningstider, billetpriser og aktiviteter i den udvidede julesæson i Liseberg.

Om Liseberg

Liseberg er en af de førende forlystelsesparker i Europa og tilbyder underholdning, attraktioner, restauranter og overnatning af højeste kvalitet. Hvert år byder parken omkring 3 millioner gæster velkommen, hvilket gør Liseberg til den mest besøgte destination i Sverige. Liseberg er en af de mest prisbelønnede parker i Europa, og fik i september 2023 hædersprisen "Best of the Best" i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023.

Topics

Categories

Contacts

Mårten Westlund

Mårten Westlund

Press contact PR & Communications director +46735716521

Liseberg - the most beloved destination

Liseberg is one of the leading amusement parks in Europe, offering top-notch entertainment, attractions, restaurants, and accommodation. Every year, the park welcomes approximately 3 million visitors, making Liseberg Sweden's most visited destination.

Liseberg

Box 5053
402 22 GÖTEBORG
Sweden

Visit our other newsrooms