Gå videre til innhold
Arom-dekor Kemi AS, stolt mottaker av DN Gaselle 2023-utmærkelsen

Nyhet -

Arom-dekor Kemi AS, stolt mottaker av DN Gaselle 2023-utmærkelsen

Arom-dekor Kemi AS opererer i hele Norge, med kontorer på vestkysten i Førde. Selskapet har opplevd betydelig vekst i den seneste tiden og står nå foran en ny fase med utvidelse av personalet. I tillegg til å tilby frostvæske, spylevæske og vaskeprodukter til transportsektoren, leverer vi også AdBlue fra 5 liter opp til egne tankbiler med stående fyllinger. Vi leverer også et bredt spekter av produkter til industrien, inkludert glykoler og VVS-produkter.

Fokus på miljøet
Vi arbeider kontinuerlig med et sterkt fokus på miljø, både med hensyn til arbeidsmiljø og miljøpåvirkning. Som vår kunde kan man alltid være trygg i vissheten om at man handler med en leverandør som bryr seg om miljøet. Et godt arbeidsmiljø og redusert miljø-påvirkning er i fokus i all vår behandling og produksjon. Vi arbeider for å miljømerke så mange av produktene våre som mulig og driver derfor kontinuerlig utviklingsarbeid med produktene og deres innhold. Vi er stolte over at vi i dag har flere produkter som er miljømerket, både gjennom Bra Miljöval og Svanemerket.

”Vi er stolte av å ha blitt tildelt den prestisjefylte DN Gaselle 2023-utmærkelsen, som er et bevis på at vi jobber i riktig retning og oppfyller våre kunders krav og forventninger,”
sier Jim Lingman, administrerende direktør for Arom-dekor Kemi AS.

Kriterier for gasellebedrifter:

– Levert godkjente regnskaper.
– Oppnådd positivt samlet driftsresultat.
– Mer enn doblet omsetningen over fire år.
– Unngått fallende omsetning.
– Hatt en omsetning på over én million det første året og fem millioner det siste året.
– Har vært et aksjeselskap.

Emner

Kategorier

Kontakter

Madeleine Olsen

Madeleine Olsen

Pressekontakt Market Communication Manager Marketing and kommuniction +46 706 36 40 34

Relatert innhold

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren.

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren. Ved å kontrollere hele prosessen fra produksjon til forpakning og levering kan vi ved alle punkter garantere en jevn og høy kvalitet. Vi tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbruker markedet.

Arom-dekor Kemi AS
Fjellvegen 10
6800 Førde
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom