Gå videre til innhold
Norges største sakprosaforlag styrkes ytterligere med to nye redaksjonssjefer. Marianne Ihlen og Finn Totland har begge lang erfaring og vil bidra til å styrke Cappelen Damms viktige sakprosaportefølje.
Norges største sakprosaforlag styrkes ytterligere med to nye redaksjonssjefer. Marianne Ihlen og Finn Totland har begge lang erfaring og vil bidra til å styrke Cappelen Damms viktige sakprosaportefølje.

Pressemelding -

To nye redaksjonssjefer i Cappelen Damm – Finn Totland og Marianne Ihlen.

Cappelen Damm er Norges største sakprosaforlag og utvider nå forretningsområdet med to nye redaksjonssjefer. Finn Totland og Marianne Ihlen er ansatt i stillingene.

Finn Totland er utdannet litteraturviter og har tidligere jobbet blant annet i Samlaget og Forlaget Press. Totland skal lede avdelingen for natur- og kulturbøker i Cappelen Damm og tiltrer stillingen 1. oktober.

– Å få være med på å bygge opp et nytt felt i en allerede stor og dyktig sakprosaavdeling i Norges største sakprosaforlag er en mulighet og utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med de gode forfatterne i Cappelen Damm og mine nye kollegaer, sier Finn Totland.

Marianne Ihlen er cand.philol og har lang og bred erfaring med innenfor faktaforleggeriet. Hun kommer fra stillingen som redaktør i Cappelen Damms faktaredaksjon, hvor hun har jobbet i ti år. Ihlen skal lede avdelingen for fakta- og hobbybøker i forlaget.

Skal ivareta og videreutvikle forlagets brede og viktige sakprosaportefølje
- Vi ansetter nå to nye og svært kompetente ledere. De skal sammen med vårt øvrige, sterke sakprosateam ivareta og videreutvikle forlagets brede og viktige sakprosaportefølje, sier forlagsdirektør Elisabeth Steen. Totland og Ihlen skal sammen med Ingebrigt Waage Hetland, redaksjonssjef for dokumentar/samfunn, og Anne Søyland, redaksjonssjef for helse/livsstil, lede hvert sitt fagområde innenfor sakprosa.

For ytterligere spørsmål, kontakt forlagsdirektør Elisabeth Steen tlf. 95944578

Emner

Kategorier


For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.