Pressemelding -

Vårslipp på boligmessen i Fredrikstad

Utemøbler
- 50 % av oss nordmenn skal gjøre en oppgradering enten inne eller ute i år, forteller Kjetil.
- Fredrikstad er en av de messene som har størst andel utemøbler, så her er det mange muligheter til å både være først ute med det siste, og gjøre et godt messekupp for de som skal møblere uterommet i år.

Jubileer og konkurranser
Flere av leverandørene har jubileer i år. - Blant annet fyller Älvsbyhus 70 år, og feirer med en jubileumskonkurranse hele messehelgen. Trekningen foregår på søndag, og premien er 2 billetter til liveshow på Norske Talenter. Forhandlerne står også klare med masse historie, og presenterer dagens hus og inviterer til kommende visninger, forteller Kjetil. - Dessuten fyller Comfort-kjeden 40 år, noe Arne Nilsen AS markerer sammen med flere underleverandører og gode tilbud på sin stand.

Aktiviteter for hele familien
Lørdag og søndag kommer Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker’n fra TV Norge, for å holde foredrag og gi tips og råd for det som ønsker en prat med ham. I tillegg leder han årets nyhet, konkurransen ”Handy Girl”, hvor nevenyttige jenter og damer konkurerer om tittelen ”Kongstenhallens Handy Girl”. Vinneren går videre til landsfinale hvor premien er en verktøypakke verdt 30.000,- kroner. - Småbarna kan også være med på boligmessen, for vi kan passe barna, frister Jacobsen. - Har barna det bra, har foreldrene det bra, og mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt på messen – med god samvittighet. - Og vi har selvfølgelig café, så det er mulighet for en pust i bakken mellom alle inntrykkene!

Tidenes største messekonkurranse
Husleverandøren Hedalm Anebyhus har lagt hele to hus og en dobbelgarasje i premiepotten på tidenes største messekonkurrranse, premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering pågår på messen fra den åpner på fredag til søndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.

Åpningstider:
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Kjetil Jacobsen
Mob: 922 52 838
E-post: kjetil@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • familieaktivitet
  • tidenes største messekonkurranse
  • otto robsahm
  • eksperthjelp
  • rådgivning
  • publikum
  • oppussingsplaner
  • messe
  • event
  • bygg
  • bolig

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750

Relatert innhold