Gå videre til innhold
10 beste AI-tekstskaperer

Pressemelding -

10 beste AI-tekstskaperer

Se for deg en nådeløs følgesvenn til din disposisjon, alltid forberedt på å komponere, anbefale og avgrense innholdet ditt. Dette er rollen til AI-tekstskapingsverktøy. Disse uvurderlige ressursene muliggjør rask innholdsproduksjon, og frigjør timeplanen din for mer kritiske oppgaver.

Men hva skiller disse verktøyene? Hvordan fungerer de? Og hvilke bør du vurdere? For å svare på disse spørsmålene har vi identifisert årets topp 10 AI-tekstskapingsverktøy. Enten budsjettet ditt er begrenset eller du er på jakt etter avanserte alternativer, har denne guiden deg dekket. La oss identifisere den best mulige AI-tekstskaperen for dine behov.

(Klikk her for en rask oppsummering.)

Utforsk Elite 10 AI-tekstskapingsverktøyene fra 2023 for ethvert budsjett

  1. HIX.AI - BesteAI-tekstskaperen generelt
  2. Writesonic - Premier AI-løsning for blogginnhold
  3. Jasper - Ultimate AI-verktøy for å perfeksjonere merkevarens stemme
  4. Copy.ai - Den fremste AI-tekstskaperen for ulike innholdstyper
  5. Writer- Optimal AI-skrivemedarbeider for et team
  6. Anyword - Overlegen for egendefinert AI-tekstoppretting
  7. Rytr- Ledende tekst AI-skaper som tilbyr søkeordanalyse
  8. INK - Nyskapende AI-verktøy for innholdsskaping og foredling
  9. Sudowrite - Fineste AI-tekstskaper for forfattere
  10. Frase- Toppvalg for AI-forbedret innholdsforbedring



1. HIX.AI - Beste AI-Tekstskaperen generelt

HIX.AI fremstår som den ledende, altomfattende AI-skriveassistenten, som revolusjonerer prosessen med AI-veiledet innholdsskaping. Utstyrt med HIX AI Writer, gir dette verktøysettet et omfattende utvalg av over 120 instrumenter skreddersydd for ulike skriveaktiviteter, mens Brand Voice-funksjonen sikrer at innholdet tydelig gjenspeiler merkevarens identitet.

I tillegg kommer HIX.AI sine lang artikkelforfatter er dyktig til å skape 8 varianter av innhold, alt fra produktsammendrag og -evalueringer, komparativ produktanalyse, nyhetsrapportering og mer, alt preget av deres relevans, nøyaktighet og søkemotoroptimalisering. Inkluderingen av en Bulk Processing-funksjon gjør også produksjonen av høykvalitets innhold i stor skala bemerkelsesverdig enkel.

Innovasjonen strekker seg videre med HIX.AI sin Chrome-utvidelse, som forbedrer din online opplevelse ved å integrere plattformens funksjoner direkte i nettleseren din. Dette gir sømløs tilgang til plattformens muligheter ved ganske enkelt å skrive inn "//".

På samme måte HIX Editor paralleller med Notion AI i funksjonalitet, og fungerer som en avansert tekstredigerer utstyrt med funksjoner inkludert en ett-klikks eksport til Google Docs og WordPress. Den tilbyr også en rekke omfattende verktøy, for eksempel plagiatdeteksjon, integrasjon med Grammarly for grammatikksjekker og revisjoner for SEO-scoring.

Til syvende og sist er HIX e-postforfatter, designet for å effektivisere e-postkommunikasjonen din, sammen med HIX Chat—en ChatGPT-lignende chatbot med nettsurfing og bildegenereringsmuligheter. I tillegg bringer det til bordet Chat med funksjoner for PDF, YouTube-sammendrag og Nettstedsammendrag.

Priser:

  • Gratis: Gir 3000 ord (GPT-3.5) pluss adgang til over 120 AI-skriveverktøy.
  • Standard ($19,99/måned): Tilbyr 300 000 ord (GPT-3.5), 10 000 ord (GPT-4), et enkeltklikks Google Docs Export, prioritert tilgang til de siste oppgraderingene og regelmessig kundestøtte.
  • Avansert ($39,99/måned): Leverer overdådige 600 000 ord (GPT-3.5), 20 000 ord (GPT-4), en dedikert AI-drevet komponist med lang artikkel, et artikkelrevisjonsverktøy og 10 000 ord for plagiatdeteksjon.
  • Supreme ($99,99/måned): Gir ubegrenset bruk (GPT-3.5), 50 000 ord (GPT-4) pluss 20 000 ord for plagiatskanning.

Egenskaper:

  • Evne til å produsere 8 forskjellige artikkelformater.
  • Egendefinert AI-generert innhold som gjenspeiler merkevarens essens.
  • Håndtere omfattende skriveprosjekter med letthet.
  • Kostnadsfri tilgang til HIX Chat og ChatGPT, ingen pålogging er nødvendig.
  • Identifiser og korriger feil utenfor selv den smarteste algoritmens grep.

Ulemper:

  • Overfloden av verktøy og funksjoner kan i utgangspunktet virke skremmende.

Prøv HIX.AI gratis for å skrive som en proff!

2. Writesonic - Premier AI-løsning for blogginnhold

Writesonic er ikke bare en AI-innholdsskaper; det er en dynamo. I september 2021 oppnådde Writesonic en milepæl ved å sikre betydelige investeringer ved å navigere gjennom to finansieringsrunder for å samle totalt 2,6 millioner amerikanske dollar.

Ved å utnytte den sofistikerte AI Article Writer 4.0, er du rustet til å skape SEO-optimaliserte artikler som er klare for fremtredende plasseringer i søkemotorrangeringer. Writesonic muliggjør uanstrengt integrasjon med ledende plattformer som WordPress og Wix, og forenkler prosessen med å lage og dele innhold, selv for nybegynnere.

I motsetning til HIX.AI kommer Writesonic til kort når det gjelder å tilby et bredt spekter av kommende funksjoner som Brand Voice og Mass Processing-funksjoner. Dessuten er ikke Writesonics tilbud av verktøy og maler like omfattende, og posisjonerer HIX.AI som det mer tilpasningsdyktige valget for en rekke behov for innholdsskaping.

Priser:

Start med deres gratis plan, som inkluderer de første 10 000 ordene. For utvidede behov er deres ubegrensede pakke priset til $20/måned.

Egenskaper:

  • Muliggjør utvidelse av innhold på mer enn 25 språk.
  • Integrerer Surfer og CopyScape for å lage særegent, SEO-klart innhold.
  • Presenterer en variert samling av verktøy og maler for ulike brukstilfeller.

Ulemper:

  • Oppstår av og til forsinkelser i lastetider.

3. Copy.ai - fremste AI-tekstskaper for ulike innholdstyper

Copy.ai oppnådde en bemerkelsesverdig 2,9 millioner USD i sin seed-runde i mars 2021, og senere, i oktober 2021, fikk den ytterligere 11 millioner USD under serie A-finansieringen. I 2022 hadde det en omsetning på 11,6 millioner USD.

Copy.ai utmerker seg i å produsere premium innhold som virkelig fanger merkevarens essens, og sikrer autentisitet. Det brukervennlige grensesnittet støttes av en omfattende samling av over 80 verktøy, som gjør det mulig å lage ulike innholdstyper, fra sosiale medier-oppdateringer til e-postkampanjer til reklametekster. Bare velg ønsket verktøy og begynn å lage innholdet ditt.

Priser:

Det er en gratis plan som tilbyr 2000 ord hver måned. For mer omfattende behov er pro-planen tilgjengelig for $36/måned når den betales årlig.

Egenskaper:

  • Omfattende samling av mer enn 80 verktøy for innholdsskaping.
  • En rekke ferdige tekstmaler som passer til ulike krav.
  • Inkluderer spesialiserte funksjoner som Blog Post Wizard og Chat-verktøy for forbedret innholdsskaping.

Ulemper:

  • Dekker kanskje ikke helt spesialiserte emner.
  • Opplever sporadiske forsinkelser i lasting.

4. Writer- Den optimale AI-skrivemedarbeideren for team

Writer skiller seg ut som en integrert løsning for organisasjoner som har som mål å opprettholde en konsistent merkevarestemme. Det sikrer en enhetlig tone i kommunikasjonen, eliminerer unødvendig kompleksitet og øker klarheten.

Dens tilpasningsevne er styrken, men det krever litt tid å utnytte evnene fullt ut. På den positive siden gir den funksjoner som sikrer at e-poster, forslag og forskjellig innhold holder en konsekvent høy kvalitet, selv om det første oppsettet kan kreve litt tålmodighet.

Priser:

Til en konkurransedyktig pris på $18/bruker/måned finner Writer en balanse mellom avanserte funksjoner og brukervennlighet.

Egenskaper:

  • Tilbyr utvidelser for Chrome, Microsoft Word og Google Docs.
  • Tillater opprettelse av egendefinerte maler eller bruk av en rekke ferdige alternativer.

Ulemper:

  • Nettredaktørens formateringsmuligheter trenger forbedring.

5. Anyword - Overlegen for egendefinert AI-tekstoppretting

Anyword skiller seg ut som et revolusjonerende verktøy for tekstforfattere, og gir uovertruffen tilpasningsevne når det gjelder justering av innhold for å passe et merkes stemme og stil på 31 språk. Den brukervennlige designen akselererer innholdsskaping, og unike tilbud som bloggveiviseren skiller det ut. Ikke desto mindre er det nødvendig med en viss grad av menneskelig tilsyn, noe som noen ganger krever fakta verifisering for presisjon.

Priser:

Tilbys til en overbevisende pris på $39/måned med årlig fakturering.

Egenskaper:

  • Brukervennlig grensesnitt som støtter ulike tekstformater.
  • Bloggveiviserfunksjon for grundig SEO-tilpasning og innlemmelse av søkeord.
  • Skreddersydde retningslinjer for innhold.

Ulemper:

  • Sporadiske avvik i rapportering av ordtelling.

6. Rytr - Ledende tekst AI-skaper som tilbyr søkeordanalyse

Rytr presenterer et effektivt verktøy for å overvinne kreative hindringer eller forbedre innledende konsepter. Den profesjonelle utgaven har over 40 forhåndsdefinerte scenarier, som tilrettelegger for et mangfold av innholdsskaping fra artikler til kommunikasjons-e-poster.

Den utmerker seg med sin brede anvendelighet og integrerte søkeordoptimalisering, selv om det i utgangspunktet kan virke skremmende å navigere i funksjonene. I tillegg kommer den til kort når det gjelder å endre omfattende tekstblokker, og favoriserer transformasjonen av korte utdrag i stedet.

Priser:

Rytr Economy Plan er priset til $9/måned, og gir brukerne kapasitet til å generere opptil 20 000 ord per måned.

Egenskaper:

  • Mulighet for å velge et distinkt narrativt tema.
  • Inneholder søkeordanbefalinger og analyser fra Semrush.

Ulemper:

  • Utfordringer med å redigere lange avsnitt.
  • Mangler en funksjon for å bokmerke foretrukne maler.



7. INK - banebrytende AI-verktøy for innholdsskaping og foredling

INK er ikke bare anerkjent som et verktøy for å skrive, men skinner også i SEO-forbedring og redaksjonelle tjenester, og har en eksklusiv funksjon for innholds organisering.


Den strømlinjeformede designen støtter lyse og mørke moduser for optimal brukeropplevelse. Fra innholdsstrategi, bruk av noen av de 120+ innebygde malene, til redigering av WordPress-innlegg direkte med INK-plugin, har dette verktøyet alt dekket.


I tillegg fungerer dens AI-drevne innholds forbedring som en alltid tilstedeværende redaktør, og forbedrer lesbarheten og engasjementet.

Priser:

Få tilgang til den profesjonelle planen for $39 per måned, med en årlig faktureringssyklus.

Egenskaper:

  • En samling av over 120 maler klare for ulike prosjekter.
  • Oppretting av truser rettet mot spesifikke nisjer.
  • Direkte modifikasjon av WordPress-innhold gjennom INK-plugin.

Ulemper:

  • Genererte truser kan mangle spesifisitet.
  • En rekke funksjoner kan overvelde nykommere.



8. Sudowrite - Fineste AI-tekstskaper for forfattere


Sudowrite tilbyr forfattere en effektiv løsning for å overvinne kreative hindringer. Designet som en AI-assistent for forfattere, forbedrer den historieelementer og utvider narrative muligheter. Sudowrite støtter både skjønnlitterære og sakprosaforfattere med idégenerering, omformulering, leksikalske forbedringer og verdifull kritikk.


Enten det er å utvikle en mindre karakter eller legge til sensoriske detaljer, er dette verktøyet utstyrt for å hjelpe. Ikke desto mindre mangler den funksjoner for bloggere og innholds skapere på nettet, i motsetning til alternativer som HIX.AI.

Priser:

Velg mellom flere årsplaner som starter på $10 i måneden, med plass til opptil 30 000 ord.

Egenskaper:

  • Spesialisert AI for både skjønnlitterære og sakprosaforfattere.
  • Forbedret idégenerering og leksikalsk fremgang.
  • Evne til å foredle fortalte stemme og utvikle sekundære karakterer.

Ulemper:

  • Mangler et innebygd verktøy for å sjekke plagiat.

9. Jasper - Ultimate AI-verktøy for å perfeksjonere merkevarens stemme

TechCrunch rapporterer at Jasper i april 2022 samlet inn 125 millioner USD i finansiering, og løftet markedsverdien til imponerende 1,5 milliarder USD. I samme tidsramme oppnådde den en inntektsmilepæl på 75 millioner USD og tjente 100 000 fornøyde abonnenter.


Jasper skiller seg ut som en dynamisk AI-innholds skaper, i stand til å ta i bruk merkevarens distinkte tone for alt fra viktige lederadresser til engasjerende innlegg på sosiale medier. Dens Everywhere-utvidelse garanterer Jaspers assistanse på tvers av ulike plattformer, fra innholdsstyringssystemer til viktige e-poster.


Enten det er å lage fengslende blogger, skrive videoer eller bare justere en setning, er Jaspers anbefalinger vanligvis presise.


Men sammenlignet med andre AI-plattformer som HIX, har Jasper fortsatt plass til å forbedre brukergrensesnittet og presisjonen i innholds genereringen.

Priser:

Jasper tilbyr en 7-dagers prøveperiode uten risiko. Etter prøveperioden starter abonnementene på $39/måned for årlig fakturering.

Egenskaper:

  • Analyser nettinnhold for å etterligne og legemliggjøre merkevarens stemme nøyaktig.
  • Tilbyr uavbrutt støtte for CMS, e-postkommunikasjon, sosiale medier og mer.

Ulemper:

  • Trenger forbedringer for en mer intuitiv brukeropplevelse.
  • Verifisering av fakta er nødvendig.

10. Frase - Toppvalg for AI-forbedret innholdsforbedring

Frase gir bedrifter et avansert verktøy for å utvikle finjustert, målgruppefokusert innhold. Ved å utnytte banebrytende AI-teknologi tilbyr den dyptgående innholds forslag for å sikre at artikler og blogginnlegg er optimalisert for søkemotorer og laget med presisjon.

Frase har etablert seg med et intuitivt grensesnitt og AI-drevne forbedringer, men det er ikke uten mangler. Noen ganger foreslår det vilkårlige, irrelevante søkeord, som kan forringe innsatsen for innholds optimalisering.

Priser:

Tilbyr en 5-dagers prøveperiode til $1, som fører inn i Solo-planen for $14,99/måned.

Egenskaper:

  • Sofistikerte forslag for å forbedre søkemotorens synlighet.
  • Omfattende innholdsanalyseverktøy hentet fra pålitelige nettressurser.
  • Kompetent innholds oversettelse på tvers av ulike målgrupper.

Ulemper:

  • Noen ganger foreslår irrelevante søkeord.
  • 'Frase Answers'-funksjonaliteten krever ytterligere foredling.

Vanlige spørsmål om Topp AI-tekstskaperer

1. Hvilken AI-tekstskaperer regnes som den beste?

Valget av den beste AI-tekstskaperen avhenger av brukerens spesifikke behov og mål. Enkelte plattformer er bedre for å optimalisere innhold, mens andre er mer egnet for fantasifulle komposisjoner. Ikke desto mindre, HIX.AI er anerkjent for sin brede tilpasningsevne og omfattende nytte på tvers av ulike skrivearbeid.

2. Kan AI-generert tekst anses som plagiatfri?

Selv om AI-produsert tekst generelt er unik, er det ingen absolutt garanti for at materialet er fritt for innhold som er replikert fra eksisterende tekster. For å lindre slike bekymringer HIX.AI inkorporerer sofistikerte systemer for å redusere innholds likheter med tidligere publisert materiale.

3. Hvilket er det fremste AI-verktøyet for generering av markedsføringsinnhold?

Når det gjelder å produsere innhold for markedsføringsformål, er det avgjørende å velge verktøy designet for slike mål.HIX.AI, med sin tilpasning for ulike markedsføringsstrategier og krav, fra reklametekster til artikkel innhold, skiller seg ut som det første valget.

Relatert innhold

Den kraftigste, alt-i-ett AI-skriveassistenten

HIX.AI, det kraftigste alt-i-ett AI-verktøyet på markedet, har som mål å redefinere hvordan du skriver, kommuniserer og får arbeidet gjort. Drevet av GPT-3.5/4, flytter vi til og med grensene ytterligere.

HIX.AI
15 SCOTTS ROAD #03-12 15 SCOTTS
228218
Singapore
Besøk våre andre nyhetsrom