Gå videre til innhold
Jens Petter Ulriksen. Foto: Ishavskraft
Jens Petter Ulriksen. Foto: Ishavskraft

Pressemelding -

Ishavskraft utvider og etablerer seg nå i Bergen

Ishavskraft forsterket storkunde teamet med den erfarne selgeren Jens Petter Ulriksen 1. mai.

Jens Petter Ulriksen har jobbet for Bergen Energi/Kinect Energy helt siden 1992. Her har han for det meste jobbet med salg og kundeoppfølging, der ansvaret har vært på offentlige og statlige kunder, mellomstore og store bedriftskunder i Norge og Norden, samt kraftleverandører og kraftprodusenter.

Robin Strand, markedssjef for bedriftsmarkedet i Ishavskraft meddeler at han er meget fornøyd med å få en så erfaren selger som Jens Petter med på laget. Ishavskraft er veletablert i storkunde segmentet, satser friskt og ser frem til å møte den tøffe konkurransen med fornyet tyngde og bredde.

- Etter nesten 30 år i Bergen Energi/Kinect Energy var jeg klar for en ny utfordring. Ishavskraft er en solid, innovativ og fremoverlent energileverandør, som står foran en veldig spennende reise i årene som kommer – og dette er en reise jeg har veldig lyst å være en del av. I mitt tidligere samarbeid med Ishavskraft vet jeg at jeg får jobbe med engasjerte medarbeider, mange spennende kunder og ikke minst ha muligheten med min erfaring til å bidra til at Ishavskraft både beholder og vinner nye kunder i årene fremover, sier Jens Petter.


Emner


Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 2,3 milliarder kroner. Vi selger ren kraft fra fornybare energikilder, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene.

Kontakter

Miriam Nilssen

Miriam Nilssen

Pressekontakt Digital markedsfører for bedriftsmarkedet 976 42 172

Kraft fra naturen.

Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 6 milliarder kroner. Selskapet selger ren kraft fra fornybare energikilder, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene.

Selskapet har over 80 ansatte fordelt i Alta, Tromsø, Oslo, Bergen og Kristiansand.

Ishavskraft AS
Postboks 1374
9506 Alta
Norway