Gå videre til innhold
Jan Øivind Hekkelstrand på ladestasjon i Bossekop, Alta. Foto: Miriam Nilssen
Jan Øivind Hekkelstrand på ladestasjon i Bossekop, Alta. Foto: Miriam Nilssen

Pressemelding -

Ishavsveien har nå åpnet 24 av 26 ladestasjoner

I løpet av 2021 åpner det til sammen 24 ladestasjoner for elbil i Troms og Finnmark. Det gjenstår å åpne stasjonene i Hesseng og Roavvegieddi. Disse er forventet å åpne i august/september. Ishavsveien vil da ha 26 ladestasjoner i Troms og Finnmark.

Jan Øivind Hekkelstrand, finansdirektør i Ishavskraft, merker at stasjonene er tatt godt i mot. Årsaken til dette er nok todelt. Både økt salg av elbiler, samt at det har vært sommerferie og mange har feriert med elbil i Troms og Finnmark.

Førstkommende fredag vil Ishavskraft og Alta Kraftlag være tilstede i Alta sentrum under elbilforeningens elbilturné.

Ishavsveien er et samarbeid mellom Ishavskraft, Ymber, Alta Kraftlag, Hammerfest Energi, Repvåg Kraftlag, Luostejok Kraftlag, Nordkyn Kraftlag og Varanger Kraft.

Emner

Kategorier


Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 6 milliarder kroner. Vi selger ren kraft fra fornybare energikilder, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene.

Kontakter

Miriam Nilssen

Miriam Nilssen

Pressekontakt Digital markedsfører for bedriftsmarkedet 976 42 172

Kraft fra naturen.

Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 6 milliarder kroner. Selskapet selger ren kraft fra fornybare energikilder, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene.

Selskapet har over 80 ansatte fordelt i Alta, Tromsø, Oslo, Bergen og Kristiansand.

Ishavskraft AS
Postboks 1374
9506 Alta
Norway