Gå videre til innhold
"Påsan og Meitemarken". En spennende og lærerik fortelling for barn skrevet av Tryggve Bie.

Pressemelding -

"Påsan og Meitemarken". En spennende og lærerik fortelling for barn skrevet av Tryggve Bie.


"Påsan og Meitemarken" gir leserne en unik innsikt i en verden fylt med eventyr og visdom. Med en enestående blanding av fantasi og virkelighet tar boken både små og store med på en reise sett gjennom øynene til sine uforglemmelige karakterer. Denne utgivelsen viser forfatterens evne til i å veve sammen komplekse historier med varme og humor.

Med sin dynamiske fortellerstil og dyptgående karakterbeskrivelser gir Bie gjennom fortellingen om "Påsan og Meitemarken" en overbevisende opplevelse som berører og inspirerer. Bokens temaer om å oppdage seg selv og nære vennskap som oppstår i møte med utfordringer, snakker til lesere av alle aldre.

Utgivelsen av denne barneboken representerer noe nytt i det å beskrive livet for barna gjennom "ekte opplevelser" som berører den som leser eller blir lest for.

"Påsan og Meitemarken" er ikke bare en bok, men en oppdagelsesferd i ord og illustrasjoner som inviterer leseren inn i et rikt og utforskende univers.

For ytterligere informasjon, kontakt Calidris Forlag


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag
Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom