Pressemelding -

​UEFA Champions Leagues 25. finale spilles lørdag

Alt ligger til rette for en skikkelig fotballfest i Cardiff når den 25. finalen i Europas gjeveste fotballturnering spilles lørdag. Juventus og Real Madrid står på hver sin banehalvdel. 

Spørsmålet er om Buffon endelig får løfte UEFA Champions League-trofeet, eller om Ronaldo og resten av Los Blancos vil klare det umulige og vinne Champions League to år på rad?

Oppvarmingen til finalen, kampen og reaksjoner etter kampen ser du direkte på Viasat 4 fra klokken 18.00. Kampen sendes også på strømmetjenesten Viaplay.

For de som vil komme enda tettere på den pulserende finalestemningen kan seere i år, for første gang, få tilgang til eksklusivt materiale via MTGs nye app, Viareal. Gjennom Viareal skal seerne kunne hoppe rett inn i det som skjer, før kampen, i garderobene og få en egen arena-tour, i tillegg til å se kampen i VR.

Viasat Parabol/IPTV-kunder som har tilgang til Viasat UltraHD kan dessuten se kampen i fantastisk 4k-bildekvalitet.


I Cardiff er Daniel Høglund og Jan Åge Fjørtoft reportere, mens Roar Stokke og Vidar Davidsen inntar kommentatorboksen. I studio sitter programleder Christian Ramberg sammen med Rune Bratseth, Morten Langli og Petter Veland. 

Lørdag 3. juni: UEFA Champions League-finale, klokken 18.00 på Viasat 4. 

#viasatfotball

Emner

  • Ballsport

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) er et digitalt og internasjonalt ledende underholdningskonsern. Vi former fremtiden for underholdning ved å gi forbrukere innhold der de selv ønsker det. Våre merkevarer strekker seg fra TV og radio, til neste generasjons underholdningsopplevelser i eSport, digitale videonettverk og online gaming. MTG er født i Sverige, og våre aksjer er notert på Nasdaq Stockholm ('MTGA' og 'MTGB').

Relatert innhold