Gå videre til innhold
SATS åpner nytt treningssenter i Fredrikstad

Pressemelding -

SATS åpner nytt treningssenter i Fredrikstad

SATS fortsetter å vokse. I august åpner SATS sitt andre treningssenter i Fredrikstad. Det betyr at SATS øker tilgjengeligheten til trening for flere mennesker i Østfold.

I august åpner SATS sitt andre treningssenter i Fredrikstad. Det nye treningssenteret vil være på 1.800 kvadratmeter og tilby et bredt utvalg av SATS’ beste produkter, herunder en stor gruppetreningssal, en løpesal medIndoor Running, trening med personlig trener, en stor apparatpark og masse funksjonelt utstyr. Det nye senteret er lokalisert på Kråkerøy i Fredrikstad.

SATS har fra før et treningssenter i Fredrikstad; SATS Dikeveien. Med det nye treningssenteret på Kråkerøy vil SATS ha et godt og bredt tilbud til treningsglade innbyggere i både Fredrikstad og Sarpsborg, med til sammen fire sentre i de to byene.

- Våre medlemmer i Østfold lever aktive liv og har etterspurt ytterligere treningsmuligheter i området og det vil vi hjelpe til med. En viktig faktor for å opprettholde gode treningsvaner er nettopp nærheten til et treningssenter. Vi er derfor utrolig stolte over å nå kunne åpne et helt nytt treningssenter i Fredrikstad. Vi gleder oss til å ønske både nye og eksisterende medlemmer velkommen, sier Wenche Evertsen, Country Manager SATS Norge.

Det nye treningssenteret til SATS i Fredrikstad skal overta lokalene til Kråkerøy Trening, som legger ned driften 1. mars. Frem til åpningen i august skal disse lokalene gjennomgå en totaloppussing. I mellomtiden vil SATS kunne tilby medlemmene å trene i nabolokalene, i det som i dag huser Fresh Fitness Fredrikstad. Disse lokalene vil være åpne for både SATS-medlemmer og Kråkerøy Trening-medlemmer allerede fra 24. april, frem til det nye treningssenteret åpner i august.

Emner


We make people healthier and happier

SATS er Nordens største treningssenter-kjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til våre medlemmer og i samfunnet.

SATS tilbyr moderne treningsutstyr, høyt kvalifiserte personlige trenere, og det største og beste gruppetrenings-tilbudet i hele Norden. Vi har også stort fokus på å støtte medlemmene utenfor de fysiske senterne våre, ved hjelp av online trening og digitale verktøy.

Vi jobber hele tiden med trendforskning og nyskapning for å være bransjens beste og mest fremoverlente treningskjede 

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.