Pressemelding -

Kjøkkenøy

Skap et hyggelig samlingspunkt med en kjøkkenøy

Kjøkkenet er sentrum for samvær og gode smaksopplevelser. Derfor er det viktig å skape et koselig rom hvor det er plass til at du og din familie kan lage god mat sammen. Med en kjøkkenøy kan du få gjort kjøkkenarbeidet enklere og samtidig kose deg sammen med familien eller dine gjester.

Den lille øya på kjøkkenet har flere funksjoner – den fungerer både som et spesielt innbydende samlingspunkt og som en sentral del av kjøkkenet med ekstra skapplass, bordplass, vask eller som et rent matlagingsområde. Vi hjelper deg med den rette løsningen tilpasset dine behov.

Få inspirasjon når du skal velge kjøkkenøy

Hos Schmidt skreddersyr vi våre kjøkken, slik at du får en løsning som passer dine behov og stilen til ditt hjem. Derfor kan du få produsert et kjøkken nøyaktig etter dine ønsker, med en kjøkkenøy som gir deg mer bordplass, flere sitteplasser og med komfyr eller vask.

Hvis du trenger inspirasjon for å velge riktig type kjøkkenøy, kan du se noen av våre løsninger nedenfor:

Modeller: ARCOS EDITION & ARCOS 5

Vi har mange forskjellige alternativer, avhengig av hvilken funksjon en kjøkkenøy skal ha for deg. Nedenfor kan du få inspirasjon fra noen av våre kjøkkenløsninger der kjøkkenøya har kokemuligheter:

Modeller: ARCOS TWIN 2 OG ARTWOOD & STRASS

Har du et mindre kjøkken, eller vil du utnytte gulvplassen bedre, så har du noen forskjellige muligheter for å velge en innredning med en liten kjøkkenøy.

Modeller: SCARLETT MICRON & ARCOS TWIN

Vi bryr oss om detaljene

Hos Schmidt produserer og tilpasser vi kjøkkenløsninger for den enkelte kunde, helt ned til den minste detalj. Vi sikrer maksimal utnyttelse, oversikt og enklere arbeidsflyt på kjøkkenet ved å ha hovedfokus på dine behov og ønsker for det perfekte kjøkken med kjøkkenøy. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å få din kjøkkendrøm til å bli virkelighet.

Kategorier

  • kjøkkeninnredning
  • innredning kjøkken
  • kjøkkeninnredning hytte
  • innrede kjøkken
  • kjøkken interiør inspirasjon
  • kjøkken

Historien om Schmidt Køkkener er historien om en mand og hans ønske om at tilbyde solid kvalitet til private hjem. Det er historien om hvordan dette ønske og måden at drive forretning på, er gået i arv til generationer, med den intention at optimere processen, dels for at tage hensyn til miljøet og dels for fortsat at være den foretrukne leverandør af nye køkkener, badeværelser og unikke indretningsløsninger.

Relatert innhold