Skip to content
Signicat blandt FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies for 2024 og for 3. gang siden 2021

Press release -

Signicat blandt FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies for 2024 og for 3. gang siden 2021

København, 11. marts 2024 - Signicat, den førende paneuropæiske udbyder af digitale identitetsløsninger, er blevet anerkendt på Financial Times' 1000-liste over Europas hurtigst voksende virksomheder i 2024. Denne anerkendelse understreger Signicats konstant voksende forretning og store kundebase, både i og uden for Europa. Dette skyldes bl.a. dets innovative drivkraft for nye produkter og løsninger til disse kunder og dets urokkelige engagement i at forblive førende på dette område.

FT1000-listen, der udarbejdes årligt af Financial Times og Statista, evaluerer Europas hurtigst voksende virksomheder baseret på den højeste procentvise vækst i omsætningen mellem 2019 og 2022. Signicats tilstedeværelse på denne prestigefyldte liste for tredje gang inden for de sidste fire år fremhæver dens modstandsdygtighed, tilpasningsevne og betydelige indflydelse på det digitale identitetslandskab.

Signicats Administrerende direktør (CEO), Asger Hattel, udtaler: "Vi er beærede over endnu en gang at være blandt Europas hurtigst voksende virksomheder. Denne præstation er en anerkendelse af alle Signicats arbejde og den tillid, som vores kunder har vist os. Vores forpligtelse til at drive innovation og sikre et højt niveau af sikkerhed i det digitale identitetslandskab er fortsat høj. Svindel og identitetsudfordringer bliver ved med at accelerere for virksomheder i hele Europa, og forbrugerne forventer smidigere, hurtigere og mere sikre digitale interaktioner. Vi er eksperterne, der hjælper virksomheder med at tackle disse udfordringer hver dag i og uden for Europa."

I løbet af de seneste år har Signicat udvidet sin europæiske tilstedeværelse gennem seks strategiske opkøb for at styrke sin teknologi, kundebase og markedsekspertise. Størstedelen af væksten hvert år er dog stadig kommet fra organisk vækst, hvor store investeringer har drevet et meget stærkt produkt roadmap, bedre og dybere kunderelationer og spændende nye gevinster. De seks opkøb omfatter den norske udbyder af tillidstjenester Idfy i 2019 og den førende hollandske identitetsspecialist Connectis i 2020. Derudover opkøbte virksomheden tre markeds-/teknologiledere i 2021, nemlig norske Encap Security, spanskbaserede Electronic Identification og litauiskbaserede Dokobit. Den førende UK-baserede anti-svindel orkestreringsspiller Sphonic blev opkøbt i 2022. Disse opkøb har yderligere styrket Signicats position som førende inden for digital identitet.

Signicat er konstant engageret i innovation og er fortsat dedikeret til at fremme digitale identitetsløsninger på tværs af hele den digitale livscyklus med identitetsverifikation, orkestrering, autentificering samt signering, forsegling og opbevaring af data. For nylig introducerede virksomheden flere nyheder inden for data- og processtyring, herunder Mint, en ‘no-code’-platform til design, opbygning og implementering af digitale identitetsprocesser i en ‘no-code' visuel editor. Med en portefølje inden for data- og processtyring der nu gælder både den eksisterende løsning inden for digital risikovurdering og styrelse; ‘Riskflow’, samt det nyligt lancerede Instantflow og som nævnt ‘Mint’, har Signicat aldrig stået stærkere inden for dette spændende og voksende område.

Derudover har Signicat været en pioner inden for digital identitet og var for nylig den første internationale “aggregator”, der tilbød SPID, det italienske elektroniske identifikationssystem. Der vil snart komme flere nyheder om den unikke samling af mere end 35 nationale eID'er. Desuden er det værd at nævne, at Signicats markedsledende identitetsbekræftelse gennem biometrisk teknologi fortsætter med at blive opgraderet og opnår højere markedsandele i hele Europa.

"Disse produktnyheder og mange flere afspejler Signicats vedvarende engagement i at levere praktiske og effektive løsninger, der fremmer fremskridt inden for digital identitetsverifikation, samtidig med at brugervenlighed og sikkerhed prioriteres" siger Rasmus Kristiansen, Country Manager Denmark hos Signicat. "Vores tilstedeværelse i Danmark og resten af Europa er utvivlsomt bevis på, at Signicat er en af markedslederne inden for digitale identitetsløsninger, og at vi er i toppen af vores kunders bevidsthed. I dag stoler virksomheder som Lunar Bank og SDC på Signicat for at muliggøre sikre online transaktioner for deres kunder", tilføjer han.

Siden virksomheden blev grundlagt i det norske teknologicentrum Trondheim i 2006, er den vokset til at være en europæisk markedsleder, der dækker hele livscyklussen for digital identitet. I øjeblikket benytter mere end 13.000 kunder i 44 lande Signicats løsninger, herunder Bank Norwegian, Santander, Volvo, DNB, Rabobank, Telia, og If forsikring.

Signicat blev rangeret med en CAGR på 44,4%. Den mindste gennemsnitlige vækstrate, der kræves for at komme med på listen for 2024, var 36,3%. FT1000-listen udarbejdes i samarbejde med Statista, en tysk virksomhed, der specialiserer sig i forbruger- og markedsdata, og som behandler alle de data, virksomhederne rapporterer, gennem strenge og formelle kontrolprocedurer.

Du kan finde den fulde FT1000-ranking på deres hjemmeside her: https://www.ft.com/ft1000-2024


Om Signicat

Signicat er en førende, paneuropæisk virksomhed inden for digital identitet med en enestående historik inden for verdens mest avancerede digitale identitetsmarkeder. Grundlagt i 2006, er Signicats mission at bygge teknologi, som gør det muligt for folk at stole på hinanden i en digital verden. Deres digitale identitetsplatform indeholder den mest omfattende pakke identitetsverificerings- og godkendelsessystemer i verden, som alle er nemt tilgængelige via en enkelt integrationspunkt. Platformen understøtter og orkestrerer nemt hele identitetsrejsen, fra autentificering og onboarding til login og samtykke samt indgåelse af juridisk bindende forretningsaftaler. I 2019 blev Signicat erhvervet af den førende europæiske private equity-investor Nordic Capital. I dag har Signicat over 450 dedikerede fagfolk fordelt på 17 europæiske kontorer.

For yderligere information om Signicat, besøg venligst www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager +34648839894

Welcome to Signicat!

Signicat er en nyskapende, paneuropeisk bedrift innen digital identitet med en unik merittliste i verdens mest avanserte markeder for digital identitet. Bedriften ble grunnlagt i 2006 og har som mål å bygge teknologi som skaper tillit mellom mennesker i en digital verden. Signicat sin digital-identitet-plattform implementerer verdens mest omfattende samling av systemer for identitetsverifisering og -autentisering med enkel tilgang gjennom ett enkelt integreringspunkt. Plattformen støtter og dirigerer sømløst gjennom hele identitetsprosessen, fra gjenkjenning til registrering, via innlogging og innhenting av samtykke og til juridisk bindende avtaler mellom bedrifter – og alt har motstått tidens tann. I 2019 ble Signicat oppkjøpt av Nordic Capital, et ledende europeisk private equity-selskap. I dag består Signicat av over 450 engasjerte fagfolk fordelt over 17 europeiske kontorer.

For mer informasjon om Signicat kan du besøke www.signicat.com

Signicat
Beddingen
7010 Trondheim
Norge
Visit our other newsrooms