Skip to content
Signicat introducerer InstantKYC og InstantKYB til omfattende og compliant onboarding

Press release -

Signicat introducerer InstantKYC og InstantKYB til omfattende og compliant onboarding

København, 18. april 2024 - Signicat, den førende platform for digitale identitetsløsninger i Europa, annoncerer lanceringen af sine nye produkter InstantKYCog InstantKYB. Disse unikke løsninger repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for identitetsbekræftelse, risiko minimering samt compliance og giver en enkelt end-to-end-løsning til både KYC- og KYB-onboardingprocesser.

InstantKYC og InstantKYB er de første KYC- og KYB-løsninger med præ-konfigurerede workflows, der samler best practices baseret på mange års erfaring i adskillige brancher, herunder fintech, finans og forsikring. De præsenteres som løsninger, der er klar til at blive implementeret i fuld overensstemmelse med lokale hvidvaskningsregler, hvilket gør det lettere for virksomheder at ekspandere i andre lande.

InstantKYC onboarder personer i overensstemmelse med reglerne ved at fastslå deres identitet og efterfølgende udføre de nødvendige kontroller afhængigt af landet. InstantKYB verificerer vigtige organisationsoplysninger som registreringsnummer, navn, adresse, juridiske repræsentanter, controllere og UBO'er og udfører en grundlæggende screening eller et fuldt KYC-tjek på dem for at sikre, at det er sikkert at handle med dem.

"En af de ekstra funktioner i InstantKYC og InstantKYB er muligheden for tidlig afsløring af svindel. I en tid, hvor svindel er stigende, ønsker vi at give virksomheder mulighed for at identificere og fjerne svindlere tidligt i onboarding-processen og dermed minimere risici, omkostninger og tab", siger Rasmus Kristiansen, Country Manager Danmark hos Signicat. "Vi har scannet og bygget flows baseret på kravene i Hvidvaskloven og andre europæiske regulativer for at gøre det lettere for virksomheder at overholde reglerne og udvide deres aktiviteter", tilføjer han.

Gennem løsningen tilbyder Signicat risikoscoring som en del af processen, hvor forskellige attributter hos slutbrugeren evalueres nøje for at opdage eventuelle svigagtige mønstre i de tidlige stadier af onboarding-processen. Hvis der findes højrisikoindikatorer under denne proces, afbrydes onboardingen, så man undgår at sende en kunde igennem en proces, der på forhånd ikke lever op til de fastsatte sikkerhedskrav.

"KYC- og KYB-processer er komplekse, fordi du er nødt til at balancere compliance-krav, som at få fat i de rigtige kundeoplysninger, med brugeroplevelsen eller sikre, at kunden ikke bliver skræmt væk. Derudover vil man gerne undgå unødvendige omkostninger," siger Thomas Osinga, Tribe Lead Onboarding & Orchestration hos Signicat. "Disse nye 'Instant' workflows giver dig mulighed for at genbruge den bedste KYC- og KYB-praksis i en række lande. De indeholder 'best practice' metoder til verificering af remote identitet og validering af data i eksterne registre pr. land, kombineret i en færdiglavet proces. Som navnet antyder, betyder 'Instant', at de kan bruges med det samme", tilføjer han.

Disse produkter giver en effektiv integration med adskillige leverandører gennem et enkelt API, der giver adgang til en stor database med datapunkter uden besværlige processer. Med international dækning på tværs af forskellige jurisdiktioner har virksomheder en enkelt partner til problemfri overholdelse af lokale AML-regler, hvilket fremskynder time-to-market og giver en konkurrencemæssig fordel.

InstantKYC og InstantKYB henvender sig til virksomheder på tværs af regulerede og ikke-regulerede sektorer, der ønsker at integrere risikobevidsthed i deres onboarding-processer, forbedre automatiseringen og strømline internationale ekspansionsstrategier gennem simplificerede workflows.

InstantKYC er tilgængelig i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Holland, Tyskland, Spanien og Storbritannien, mens InstantKYB er tilgængelig i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Holland. Signicat planlægger at udvide disse løsninger til flere lande inden for kort tid og dermed udvide deres tilgængelighed ud over de nuværende markeder. Derudover tilbyder Signicat integration med sin Case Manager-løsning for at visualisere resultaterne enkelt og hurtigt.


Om Signicat

Signicat er en førende, paneuropæisk virksomhed inden for digital identitet med en enestående historik inden for verdens mest avancerede digitale identitetsmarkeder. Grundlagt i 2006, er Signicats mission at bygge teknologi, som gør det muligt for folk at stole på hinanden i en digital verden. Deres digitale identitetsplatform indeholder den mest omfattende pakke identitetsverificerings- og godkendelsessystemer i verden, som alle er nemt tilgængelige via en enkelt integrationspunkt. Platformen understøtter og orkestrerer nemt hele identitetsrejsen, fra autentificering og onboarding til login og samtykke samt indgåelse af juridisk bindende forretningsaftaler. I 2019 blev Signicat erhvervet af den førende europæiske private equity-investor Nordic Capital. I dag har Signicat over 450 dedikerede fagfolk fordelt på 17 europæiske kontorer.

For yderligere information om Signicat, besøg venligst www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager +34648839894

Welcome to Signicat!

Signicat er en nyskapende, paneuropeisk bedrift innen digital identitet med en unik merittliste i verdens mest avanserte markeder for digital identitet. Bedriften ble grunnlagt i 2006 og har som mål å bygge teknologi som skaper tillit mellom mennesker i en digital verden. Signicat sin digital-identitet-plattform implementerer verdens mest omfattende samling av systemer for identitetsverifisering og -autentisering med enkel tilgang gjennom ett enkelt integreringspunkt. Plattformen støtter og dirigerer sømløst gjennom hele identitetsprosessen, fra gjenkjenning til registrering, via innlogging og innhenting av samtykke og til juridisk bindende avtaler mellom bedrifter – og alt har motstått tidens tann. I 2019 ble Signicat oppkjøpt av Nordic Capital, et ledende europeisk private equity-selskap. I dag består Signicat av over 450 engasjerte fagfolk fordelt over 17 europeiske kontorer.

For mer informasjon om Signicat kan du besøke www.signicat.com

Signicat
Beddingen
7010 Trondheim
Norge
Visit our other newsrooms