Pressemelding -

Vi gleder oss til høsten: Liquid Sound-Festival

Et stykke fra hverandre, men likevel forente – det gjelder de tre Toscana-termalbadene i Bad Orb i delstaten Hessen, Bad Schandau i delstaten Sachsen og Bad Sulza i delstaten Thüringen.

Fra 2. til 4. november er det 25. gang de tre badestedene kombinerer nytelsen av vann, varme og akustikk med sin «Liquid Sound Festival».

Fantastisk, levende musikk venter de besøkende i de «vannrike konsertsalene» i Bad Sulza, Bad Schandau og Bad Orb i år også.

Her får du avspenning i form av et helhetlig kunstverk: Musikk, massasje, sauna og velrenommert vannspill som gjør at oppholdet ditt blir uforglemmelig.

Bad Orb: Liquid Sound Tempel in der Toskana Therme Bad Orb © Toskanaworld GmbH F: Ollertz & Ollertz

Bad Orb: Liquid Sound Tempel in der Toskana Therme Bad Orb © Toskanaworld GmbH F: Ollertz & Ollertz

I november 1993 begynte dette som et prøveprosjekt med Liquid Sound anlegg i Bad Sulza. Siden da har det «å flyte i lys og musikk» blitt en egen nytelsesopplevelse i Tyskland, og i år feirer den sitt 25-årsjubileum.

I tillegg denne enestående opplevelsen har regionen Weimarer Land i Thüringen, nasjonalparken Sächsische Schweiz og naturparken Spessart enda mye mer å by på for at oppholdet ditt skal bli helbredende.

Dette gjør at vi gleder oss til den mørke årstiden!

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • aktiv
  • byer
  • velvære
  • spa
  • sol og bad
  • reisetipps

Om Tysklands turistkontor

Tysklands Nasjonale Turistkontor er Tysklands nasjonale hovedsentral for turisme, med hovedkontor i Frankfurt am Main. Det representerer Tyskland på vegne av det tyske nærings- og energidepartementet (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie, BMWi) og mottar offentlig støtte etter vedtak i Bundestag. Tysklands turistkontor utvikler og kommuniserer strategier og produkter som skal ytterligere fremme tyske reisemåls positive image i utlandet og øke turismen til Tyskland. Turistkontoret er representert i 30 land over hele verden. Du finner mer informasjon i vårt online-pressesenter under www.germany.travel/presse eller abonner vårt presse nyhetsbrev.

OBS: Dersom du bruker bildene våre husk at det må oppgis copyright og fotograf. 

Kontakter

Doreen Lampe

Pressekontakt Turistsjef Tysklands Turistkontor (Norge) +47 22 12 82 11

Relatert innhold