Cătălin Creţu, Visa: Scăderea veniturilor din comisioane va frâna dezvoltarea plăţii cu cardul

Ştire -

Impactul asupra emitenţilor de carduri, comercianţilor şi a consumatorilor generat de plafonarea comisioanelor interbancare la plata cu cardul la 0,2% din valoarea tranzacţiei, în cazul cardurilor de debit, şi 0,3% pentru cardurile de credit şi promovarea utilizării cardului ca instrument de plată au fost principalele teme de discuţie abordate de specialiştii industriei de carduri din România în cadrul conferinţei ”EU plătesc cu cardul”, organizată de www.BankingNews.ro.

Ştirea integrală publicată de www.BankingNews.ro, care include declaraţiile directorului regional Visa Europe Cătălin Creţu este disponibilă la: http://www.bankingnews.ro/visa-catalin-cretu-plafonarea-comisioanelor-bancare.html .

Related content

Related events