JYSK pruža čaroliju u Vrbasu: Vredna donacija vrtiću Boško Buha i otvaranje prve prodavnice!

Press release -

Vrbas, 13. jun 2023. - Sa željom da unapredi svakodnevni rad i boravak dece i vaspitača, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je vrednu donaciju dečjem vrtiću "Boško Buha" u Vrbasu. Donacija obuhvata opremu za igru i police za knjige koje će oplemeniti prostor vrtića. Uz to, ova lepa vest dolazi sa najavom otvaranja prve JYSK prodavnice u ovom gradu.

Dejan Jeneckov, District manager kompanije JYSK, zajedno sa Petrom Kovačevićem, Store managerom, posetio je dečji vrtić kako bi lično uručio donaciju.

"Kao kompanija, svesni smo odgovornosti koju imamo i uvek težimo da pružimo pomoć tamo gde je najpotrebnija. Dolaskom u Vrbas, želimo ne samo da otvorimo nova radna mesta, već i da stvorimo pozitivnu promenu u lokalnoj zajednici. Naš cilj je da ulepšamo okruženje u kojem deca provode svoje detinjstvo, jer smo svesni da zdravo i srećno detinjstvo gradi temelje za uspešnu budućnost. Ponosni smo što smo u mogućnosti da doniramo vrtiću 'Boško Buha' opremu za igru i knjige koje će obogatiti njihovo iskustvo. Uz to, otvaranjem naše prve prodavnice u Vrbasu, želimo da pružimo inspirativno i jedinstveno iskustvo kupovine našim vernim kupcima. Verujemo da će naš dolazak u Vrbas doneti veliku radost i korist zajednici, i radujemo se što smo deo ove priče", naglasio je Jeneckov.

Pored brige i podrške lokalnoj zajednici, kompanija JYSK je sa ponosom najavila otvaranje svoje prve prodavnice u Vrbasu. Ova prodavnica će biti uređena prema modernom skandinavskom konceptu 3.0 i vrata će otvoriti 15. juna u 9 časova na adresi Njegoševa 2a. Vrbas će tako postati domaćin 45. JYSK prodavnice u Srbiji, koja će zauzimati prostor od preko 1.000 kvadratnih metara i zapošljavati sedam novih radnika.

Povodom otvaranja prve prodavnice u Vrbasu, JYSK je pripremio posebne popuste koji će se kretati čak do 70 odsto. Takođe, prvih 100 kupaca tokom prva dva dana otvaranja će dobiti iznenađenja u vidu poklona - jastuka i jorgana. Više informacija o ponudama i akcijama nove prodavnice možete pronaći na JYSK otvaranje Vrbas.

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3200 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 30.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,869 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2021./22. ostvario promet od 4.87 milijardi evra.

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385997368570

O kompaniji JYSK

Sa više od 3400 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.