Nyhet -

Lyckade tävlingsveckor för Alexander Wetterhall

2XU cykelambassadören Alexander Wetterhall har haft två lyckade tävlingsveckor med Götene GP, Kinnekulleloppet och Tour des Fjords. Först ut var Götene GP som ingår i Svenska GP cupen. Det blev en fjärde plats i tävlingen och Alexander leder fortfarande cupen. Nästa deltävling är Eurosport Vättern GP i Motala som är en del av Vätternrundans arrangemang.

Näst ut var Kinnekulleloppet med 10 varv på Kinnekulle och 11 gånger upp över Kinnekulles branta backe. Det blev en andraplats för Wetterhall och en dubbelvinst för hans lag.

Wetterhall deltog även i etapploppet Tour des Fjords som arrangerades i Norge. Det fem dagar långa loppet som startar i Bergen och går i mål nere i Stavanger med dryga 72mil. Det blev några topp tjugo placeringar för Wetterhall som laddar om för kommande cup tävlingar igen.