Gå direkt till innehåll
Simon Hansen.
Simon Hansen.

Pressmeddelande -

Sådan vil Simon Hansen slå rekorder ved VM

Simon Hansens forberedelse til VM i atletik i Eugene er i fuld gang, og han har taget Flowlife-produkter med til mesterskaberne for at have de bedst mulige chancer, for at slå en ny dansk rekord.

Verdensmesterskaberne i atletik i Eugene er lige rundt om hjørnet, mens Flowlife-ambassadør Simon Hansen arbejder på de sidste forberedelser til mesterskaberne, der starter den 15. juli.

– Jeg lader op til VM med en masse kvalitet i min træning for at fremme både min restitution og skarphed. Formen er på plads, så nu er det de sidste små detaljer, som skal finpudses, siger Simon Hansen.

Ud over en hård træningsplan har en stor del af forberedelserne handlet om at holde musklerne friske og sunde.

– Jeg bruger Flowlife hver dag og hele tiden. Jeg bruger min Flowgun før, under og efter træning for at øge blodgennemstrømningen og for at holde musklerne bløde og fleksible. Jeg bruger min Flowpillow til at restituere mellem træningspassene og mine flowpression bukser til at øge cirkulationen samt fremme min restitution. Alle tre produkter skal med til VM!

Med en stærk form på plads satser Simon på flere gode resultater, herunder en dansk rekord!

– Jeg går efter en semifinale og en dansk rekord på 200m samt en finaleplads på 4x100m.  Alle tre ting virker meget realistiske!

Kategorier


Flowlife develops market leading massage products, so you can do more of what you love - without limits.

Kontakter

Lucas Wasniewski

Lucas Wasniewski

Presskontakt VD 0760080369

Products for an active lifestyle. Made Possible.

Flowlife creates massage products which allows you to be the best you, not just for today or tomorrow, but for the rest of your life.

Flowlife AB
Luntmakargatan 90
11351 STOCKHOLM
Sverige