Gå direkt till innehåll
Naturkompaniet åpner to nye butikker i hjertet av Lillehammer og Tromsø

Pressmeddelande -

Naturkompaniet åpner to nye butikker i hjertet av Lillehammer og Tromsø

Naturkompaniet åpner to nye butikker i Lillehammer og Tromsø. Dette markerer deres tiende og ellevte etablering i Norge på bare 2 år. De ferskeste tilskuddene åpnet dørene den 3. november i Storgata 70, Lillehammer, og Storgata 52, Tromsø. Med disse to nye butikkene utvider Naturkompaniet sitt sortiment og styrker sin posisjon som en ledende aktør innen friluftsbransjen i Norge. Deres mål er å utfordre bransjen med premium varemerker og produkter, skapt for langvarig bruk og med et stort fokus på bærekraft og vedlikehold.

De to nye Naturkompaniet-butikkene i Lillehammer og Tromsø vil nå bli en del av Naturkompaniets portefølje av butikker i Norge, som for tiden består av åtte Naturkompaniet butikker samt tre dedikerte Fjällräven-butikker, i tillegg til nettbutikken.

På Naturkompaniet finner du ledende varemerker som Fjällräven, Norrøna, Arc’teryx, Patagonia, Osprey, Marmot, Primus, Aclima, Hilleberg, Devold og mange flere.

- ''Etter to år på det norske markedet, føltes det nå naturlig for oss på Naturkompaniet å ta det neste skrittet og ekspandere til byene Tromsø og Lillehammer. Dette valget ble motivert av den unike naturen disse stedene har å by på, men også det veletablerte friluftsmiljøet som allerede finnes her. At begge steder også attraherer mye turisme hver sesong, kommer heller ikke som noen ulempe. Vi ønsker som alltid å være tett på vår målgruppe i Norge, og tror at vi med disse to etableringene vil være det i en enda større grad i fremtiden'', sier Simon Larsen (Head of Retail, Naturkompaniet Norge)

Med bærekraft og kunnskap som sine fremste verdier, har Naturkompaniet som målsetting å være mer enn bare en butikk hvor kunder handler kvalitetsprodukter. De ønsker også å være et sted for kunnskap, produktreparasjoner, utleie av turutstyr og kurs innen ulike områder som: vinterovernatting, skredsikkerhet, bruk av kart og kompass, tips for en vellykket fjelltur og mye mer. I tillegg til dette tilbyr Naturkompaniet en kundeklubb hvor en prosentandel av kjøpene går til miljøvernsprosjekter. Dette året støtter Naturkompaniet spesifikt Hold Norge Rent med sine bidrag.

Ved spørsmål vennligst ta kontakt med,
Simon Larsen, Head of Retail, Norge
Naturkompaniet AS
M +47 908 37 685
E Simon.larsen@naturkompaniet.no

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv, og har i dag 47 butikker i Sverige og Norge. Kjeden tilbyr verdensledende merkevarer som blant annet Fjällräven, Primus, Arc’teryx, Norrøna, Tierra, Patagonia, Osprey, The North Face, Black Diamond, Aclima, Alfa, Hestra, Devold, Haglöfs, Icebreaker, Marmot og mange flere.

Se alle Naturkompaniet butikker og Fjällräven Brand Stores her: https://www.naturkompaniet.no/static/no/butikker/


Naturkompaniet er en del av Frilufts Retail Europe AB og inngår i Fenix Outdoor International AG som er et børsnotert selskap på Nasdaq OMX, Stockholm og Large Cap.

Kontakter

Sofie Saberski

Sofie Saberski

Presskontakt Marknadschef Naturkompaniet 0739446812

Relaterat innehåll

Gör vardagen till ett äventyr!

Naturkompaniet består av 42 friluftsbutiker i Sverige och Norge, som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv. Vår uppmaning till våra kunder är: ”Gör vardagen till ett äventyr ”. Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta verktyg i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.

Naturkompaniet HK