Gå direkt till innehåll
Naturkompaniet AS kjøper Exist Internet AS og Fjellshop AS

Pressmeddelande -

Naturkompaniet AS kjøper Exist Internet AS og Fjellshop AS

Naturkompaniet AS og Exist Internet AS kunngjorde i dag at de inngår samarbeid. Dette innebærer at Naturkompaniet AS kjøper 100 % av aksjene i Exist Internet AS, Fjellshop AS og Fjellshop Tromsø AS.

Oppkjøpet er en del av Naturkompaniets strategi om å utvide deres tilbud og styrke deres posisjon som ledende aktør innen friluftsbransjen i Norge. Naturkompaniet er et datterselskap av Frilufts Retail AB, som er en del av Fenix Outdoor AG, børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm.

Fjellrevenshop er en anerkjent nettbutikk som har spesialisert seg på salg av Fjällrävens produkter i Norge siden 2009. Fjellshop er to friluftsbutikker i henholdsvis Lillehammer og Tromsø etablert i 2017 og 2021. Disse vil nå inngå i Naturkompaniets portefølje av butikker i Norge som i dag utgjør 6 butikker pluss to rene Fjällräven butikker i tillegg til nettbutikk.

Oppkjøpet av Fjellrevenshop og Fjellshop vil gi Naturkompaniet tilgang til en kompetent og erfaren organisasjon i Norge, to butikker med god lokasjon samt en større kundebase. Naturkompaniet vil også gjennom Fjellrevenshop sin nettbutikk øke tilstedeværelsen i Norge.

Samarbeidet vil gi det nye selskapet økt styrke til å møte konkurranse i et stort og utfordrende marked.

- Exist Internet AS og Fjellshop AS vil gå inn i et solid apparat og bli en del av en kjent merkevare med avtalen. Vi vil ha bedre muskler til å bygge en kjede for hele landet og ikke minst sikre de lokale arbeidsplassene. I tillegg vil vi kunne fokusere på arbeidsoppgaver vi er best på. Vi er veldig fornøyd med at vi har fått på plass dette samarbeidet! – Mons Sveberg, daglig leder og eier Exist Internet AS og Fjellshop AS.

- Vi er veldig glade for at denne avtalen er ferdig og at vi med den både styrker vår norske organisasjon og butikktilstedeværelse i to viktige byer med fantastisk natur i nærområdet. Våre verdier og syn på både bærekraftighet og kundeservice stemmer perfekt overens. I løpet av høsten vil integrasjonen mellom selskapene gjennomføres, og vi ser frem til å ønske både gamle og nye kunder velkommen til butikkene. - Henrik Hoffman, administrerende direktør i Naturkompaniet AS.

Lillehammer 2023.06.08

Ved spørsmål vennligst ta kontakt med,

Henrik Hoffman, administrerende direktør

Naturkompaniet AS

M +46 70 585 45 25

E Henrik.hoffman@frilufts.com

Mons Sveberg, daglig leder

Exist Internet As og Fjellshop AS

M +4797676373

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv, og har i dag 45 butikker i Sverige og Norge. Kjeden tilbyr verdensledende merkevarer som blant annet Fjällräven, Primus, Arc’teryx, Hanwag, Tierra, Patagonia, Royal Robbins, Osprey, The North Face, Black Diamond, Aclima, Alfa, Hestra, Devold, Haglöfs, Icebreaker, Marmot og mange flere.

Se alle Naturkompaniet butikker og Fjällräven Brand Stores her: https://www.naturkompaniet.no/static/no/butikker/

Naturkompaniet er en del av Frilufts Retail Europe AB og inngår i Fenix Outdoor International AG som er et børsnotert selskap på Nasdaq OMX, Stockholm og Large Cap.

Kontakter

Henrik Hoffman

Henrik Hoffman

CEO Naturkompaniet AB och Frilufts Retail Europe AB +46 70 585 45 25

Relaterat innehåll

Gör vardagen till ett äventyr!

Naturkompaniet består av 42 friluftsbutiker i Sverige och Norge, som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv. Vår uppmaning till våra kunder är: ”Gör vardagen till ett äventyr ”. Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta verktyg i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.

Naturkompaniet HK