Skip to content
Uudesta Axiom Pro -mallistosta on saatavana 9, 12 ja - 16 tuuman näyttökoot.
Uudesta Axiom Pro -mallistosta on saatavana 9, 12 ja - 16 tuuman näyttökoot.

Press release -

Raymarine: FLIR Systems julkistaa kehittyneet Raymarine Axiom Pro -monitoiminäytöt

Uusissa suorituskykyisissä monitoiminäytöissä on 1 kW:n CHIRP-kaikuluotausteknologia, helppokäyttöinen HybridTouch-ohjaus ja RealVision 3D™

WILSONVILLE, Oregon – heinäkuu 18, 2017 FLIR Systems, Inc., (NASDAQ: FLIR) on tänään ilmoittanut Raymarine Axiom™ -monitoiminäyttömallistonsa laajentumisesta uusien Axiom Pro -tuotteiden myötä. Avomeriveneilijöiden ja ammattimerenkulkijoiden tarpeisiin suunnitelluissa Axiom Pro -tuotteissa on Raymarinen HybridTouch™ -ohjaus, jossa on kosketusnäyttöohjauksen lisäksi kovassa merenkäynnissä lisävarmuutta antava ergonominen näppäinpaneeli. Avomeriuistelijoille Axiom Pro on saatavana varustettuna tehokkaalla 1 kW:n CHIRP-kaikuluotaimella ja Raymarinen kehittyneellä sisäisellä RealVision™ 3D Sonar -kaikuluotaimella.

Uudesta Axiom Pro -mallistosta on saatavana 9, 12 ja - 16 tuuman näyttökoot. Lisäksi jokaiseen malliin on saatavana Raymarinen ainutlaatuinen RealVision 3D Sonar. Axiom Pro -tuotteiden kaikuluotausominaisuuksia kalastuksen tarpeisiin on päivitetty valinnaisella sisäisellä 1 kW:n CHIRP-kaikuluotaimella. Tässä tehokkaassa avomerikäyttöön tarkoitetussa kaikuluotaimessa hyödynnetään laajaa valikoimaa CHIRP-luotaustaajuuksia. Näin uistelijat kykenevät näkemään tiheiden pikkukalaparvien läpi, havaitsemaan harppauskerroksen sekä samanaikaisesti näkemään syvävedessä oleilevat petokalat.

Auringonpaisteessakin kirkkaasti näkyvissä Axiom Pro -näytöissä hyödynnetään In-Plane Switching (IPS) -teräväpiirtoteknologiaa, joka maksimoi katselukulman ja helpottaa katselua polarisoituja aurinkolaseja käytettäessä. Raymarinen uuden LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän ja Axiom Pro -laitteiden nopean neliydinprosessorin ansiosta Axiom Pro -tuotteet varmistavat helppokäyttöisen ja sulavan navigoinnin parannetun ja helposti mukautettavan käyttöliittymän kautta. Axiom Pron joustava suunnittelu ja LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä mahdollistavat integroinnin useiden Axiom-näyttöjen, CHIRP-tutkan, Evolution-autopilotin sekä FLIR-lämpökameroiden kanssa.

"Raymarinen Axiom Pro -tuotteiden RealVision 3D Sonarin ja sisäisen 1 kW:n CHIRP-kaikuluotaimen yhdistelmä on mullistava uutuus”, toteaa Grégoire Outters, Vice President and General Manager, FLIR Maritime. “Axiom Pro antaa avomeriuistelijoiden ja -veneilijöiden käyttöön entistä suurempi näyttöjä, syvän veden CHIRP-kaikuluotausominaisuudet ja HybridTouch-ohjauksen. Yhdessä nämä ominaisuudet takaavat poikkeuksellisen navigointikokemuksen.”

Raymarine Axiom Pro esitellään Amsterdamin HISWA In-Water Boat Show -messuilla 29.8.–3.9. Myös matkaveneilijät ja purjehtijat ilahtuvat uusista Axiom Pro-S -malleista, joissa on tehokas monitoiminäyttö sekä sisäisellä yksikanavaisella CHIRP-kaikuluotaimella varustettu karttaplotteri. Näiden mallien hinnat alkavat 2 395 €:sta. RealVision 3D:llä ja 1 kW:n CHIRP-kaikuluotaimella varustettujen Axiom Pro -mallien hinnat alkavat 2 645 €:sta, ja ne tulevat myyntiin FLIRin Raymarine-jälleenmyyjille vuoden kolmannella neljänneksellä.

Lisätietoja Axiom Pro MFD -tuotevalikoimasta on osoitteessa www.raymarine.fi/axiompro

Lisätietoja:

Ruud Heijsman

FLIR Systems

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems, jonka pääkonttori on Oregonin Wilsonvillessä Yhdysvalloissa, on tilannetietoisuutta parantavien, ihmishenkien pelastamisessa avustavien, tuottavuutta parantavien ja ympäristönsuojelua tehostavien anturijärjestelmien maailman johtava valmistaja. FLIRin palveluksessa on lähes 3 500 henkilöä. Yrityksen visiona on olla ”maailman kuudes aisti’” kehittämällä lämpökuvantamisteknologioita ja tukiteknologioita, joiden tukemana se pystyy toimittamaan innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja turvallisuuden ja valvonnan, ympäristö- ja olosuhdevalvonnan, ulkoilun, konenäön, navigoinnin sekä uhkien kehittyneen tunnistuksen tarpeisiin. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Raymarine:

Raymarine on maailman johtava yritys merielektroniikan alalla. Se kehittää ja valmistaa markkinoiden laajinta valikoimaa elektroniikkatuotteita vapaa-ajan veneilyyn ja kevyeen ammattikäyttöön Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunniteltuja, palkittuja tuotteita on saatavana maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston välityksellä. Raymarinen tuotevalikoimaan sisältyy tutkia, autopilotteja, GPS-yksikköjä, mittareita, kaikuluotaimia, viestintävälineitä ja integroituja järjestelmiä. Raymarine on FLIR Systemsin, maailman johtavan lämpökuvausyrityksen, tuotemerkki. Lisätietoja Raymarinesta on osoitteessa www.raymarine.com.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone