Skip to content
Alle modellerne i Axiom Pro's nye serie fås med Raymarines eksklusive RealVision 3D-sonar og med skærmstørrelser på 9", 12" og 16".
Alle modellerne i Axiom Pro's nye serie fås med Raymarines eksklusive RealVision 3D-sonar og med skærmstørrelser på 9", 12" og 16".

Press release -

Raymarine: FLIR Systems lancerer Raymarine Axiom PRO's serie af avancerede multifunktionelle skærme

De nye højtydende og multifunktionelle skærme tilbyder overlegen CHIRP-sonarteknologi på 1 kW, intuitiv HybridTouch-styring og RealVision 3D™

WILSONVILLE, Oregon. – 18. juli, 2017 Med introduktionen af Axiom Pro lancerede FLIR Systems, Inc., (NASDAQ: FLIR) i dag en udvidelse af deres multifunktionelle skærme (MFD) i produktserien Raymarine Axiom™. Axiom Pro er udviklet til professionelle skibsførere såvel som sejladsentusiaster. Enheden er udstyret med Raymarines HybridTouch™-styring, der kombinerer multi-touchscreen med et ergonomisk tastatur, hvilket giver ekstra pålidelighed ved stærk søgang. For seriøse sportsfiskere, der fisker på dybt vand, fås Axiom Pro med en højtydende CHIRP-sonar på 1 kW og Raymarines integrerede og avancerede RealVision™ 3D-sonar.

Alle modellerne i Axiom Pro's nye serie fås med Raymarines eksklusive RealVision 3D-sonar og med skærmstørrelser på 9", 12" og 16". Axiom Pros funktion til fiskesøgning er opgraderet med en intern CHIRP-sonar på 1 kW som ekstraudstyr. Denne kraftige offshore-sonar anvender et bredt spektrum af CHIRP-sonarfrekvenser og giver sportsfiskere mulighed for at se igennem tætte stimer af agnfisk, identificere temperaturlag og samtidig sigte efter de fisk, der skal fanges – selv på dybt vand.

Axiom Pro-skærmene er fremstillet til brug i høj sollys og leveres med en displayteknologi med høj opløsning og In-Plane Switching-teknologi (IPS), der maksimerer observationsvinklerne og reducerer mørklægningen, når du bruger polaroidbriller. Enheden er drevet af Raymarines nye LightHouse 3-operativsystem, der sammen med Axiom Pro's hurtige quad-core-processor og en nydesignet og brugervenlig brugergrænseflade giver en intuitiv og flydende navigationsoplevelse. Axiom Pros fleksible design og LightHouse 3-operativsystemet muliggør integration med flere Axiom-skærme, CHIRP-radar, Evolution-autopilot og FLIR's termiske teknologi til nattesyn.

"Raymarines kombination af Axiom Pros RealVision 3D-sonar og den integrerede 1 kW CHIRP-sonar er banebrydende" siger Grégoire Outters, vicedirektør og daglig leder hos FLIR Maritime. "Axiom Pro tilbyder seriøse offshore-fiskere og bådejere større skærmstørrelser, CHIRP-sonarteknologi på dybt vand og HybridTouch-styringens fleksibilitet – alt i alt en enestående og komplet navigationsoplevelse."

Raymarine Axiom Pro vil være tilgængelig på HISWA In-Water Boat Show, der finder sted i Amsterdam fra 29. august til 3. september. Lystsejlere såvel som sejlsportskunder kan desuden få glæde af de nye Axiom Pro-S-modeller, der er udstyret med en højtydende multifunktionel skærm og søkortplotter med en integreret enkeltkanals CHIRP-sonar. Priserne for disse starter ved € 2.395. Priserne for Axiom Pro-modeller med RealVision 3D og CHIRP-sonar på 1 kW starter ved € 2.645, og de vil være tilgængelige hos FLIR's netværk af Raymarine-forhandlere fra tredje kvartal.

For yderligere oplysninger om Axiom Pro's serie af multifunktionelle skærme henvises til www.raymarine.dk/axiompro

Pressekontakt:

Ruud Heijsman

FLIR Systems

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


Om FLIR Systems

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Wilsonville, Oregon i USA. Det er en af verdens førende producenter af sensorsystemer, der forbedrer perception og øger bevidsthed, hvilket hjælper med at redde liv, forbedre produktivitet og beskytte miljøet. FLIR's vision er at være "Verdens sjette sans" gennem sine knap 3500 ansatte ved at udnytte termografi og tilstødende teknologier med henblik på at levere innovative, intelligente løsninger til sikkerhed og overvågning, miljø- og tilstandsovervågning, udendørs rekreative aktiviteter, maskinsyn, navigation og avanceret trusselsdetektering. For at få yderligere oplysninger skal du gå til www.flir.com og følge @flir.

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Produkter med Raymarines mærke omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er et mærke tilhørende FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi. Få flere oplysninger om Raymarine på ww.raymarine.com

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone