Skip to content
Yeni Axiom Pro ürün gamı 9,12 ve 16 inç ekran boyutlarıyla sunuluyor ve her modelde Raymarine'in özel RealVision 3D sonarını kullanmak mümkün.
Yeni Axiom Pro ürün gamı 9,12 ve 16 inç ekran boyutlarıyla sunuluyor ve her modelde Raymarine'in özel RealVision 3D sonarını kullanmak mümkün.

Press release -

Raymarine: FLIR Systems, Raymarine Axiom Pro Gelişmiş Çok İşlevli Ekranları Duyuruyor

Yeni Yüksek Performanslı ve Çok İşlevli Ekranlar, Üstün 1 kW CHIRP Sonar Teknolojisi, Sezgisel HybridTouch Kontrolü ve RealVision 3D™ Sunuyor

WILSONVILLE, Ore. – 18 Temmuz 2017 FLIR Systems, Inc., (NASDAQ: FLIR) bugün, Axiom Pro'nun piyasaya çıkışıyla birlikte, Raymarine Axiom™ Çok İşlevli Ekran (MFD) ürün gamını genişlettiğini duyurdu. Açık deniz tutkunları ve profesyonel kaptanlar için tasarlanan Axiom Pro'da, dalgalı denizlerde daha fazla güvende hissetmek için çoklu dokunmatik ekran kontrollerini ergonomik tuş takımıyla bir araya getiren Raymarine HybridTouch™ kontrolü bulunuyor. Tehlikeli açık sularda balık avına çıkanlar için Axiom Pro; 1 kW, kuvvetli CHIRP sonar ve Raymarine'in dahili, gelişmiş RealVision™ 3D sonarıyla birlikte kullanılabilir.

Yeni Axiom Pro ürün gamı 9,12 ve 16 inç ekran boyutlarıyla sunuluyor ve her modelde Raymarine'in özel RealVision 3D sonarını kullanmak mümkün. Axiom Pro’nun balık bulma özelliği de, isteğe bağlı, dahili 1 kW CHIRP sonar ile yükseltildi. Bu güçlü açık deniz sonarında, CHIRP sonar frekanslarının geniş bir yelpazesi bulunuyor ve sonar, balıkçıların akyemleri yoğun sürüleri içinde görebilmelerini, termoklinleri belirlemelerini ve eş zamanlı olarak derin sularda ava direnen balıkları hedeflemelerini sağlıyor.

Parlak gün ışığında çalışması için tasarlanan Axiom Pro ekranlarında yüksek çözünürlük, Düzlem İçi Anahtarlama (IPS) ekran teknolojisi, görüş açılarını en yükseğe çıkarma ve polarize gözlük takarken karartıları azaltma özellikleri bulunuyor. Raymarine'in yeni LightHouse 3 işletim sistemiyle çalışan ve Axiom Pro'nun hızlı, dört çekirdekli işlemcisiyle birleştirilmiş Axiom Pro; gelişmiş, kolayca özelleştirilebilen bir arayüz üzerinden sezgisel ve akıcı navigasyon deneyimi sunuyor. Axiom Pro'nun esnek tasarımı ve LightHouse 3 işletim sistemi, birden fazla Axiom ekran, CHIRP radar, Evolution otomatik pilot ve FLIR termal gece görüşü teknolojisiyle entegrasyonu mümkün kılıyor.

FLIR Maritime'ın Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü, Grégoire Outters yeni duyurularıyla ilgili şu sözleri sarf ediyor: "Raymarine'in, Axiom Pro RealVision 3D sonar ve dahili 1 kW CHIRP sonar ile bir araya gelmesi ezber bozan bir özelliktir. Axiom Pro, tehlikeli açık sularda balığa çıkanlara ve tekne sahiplerine sıra dışı, hepsi bir arada navigasyon deneyimi için daha büyük ekran boyutları, derin sularda CHIRP sonar performansı ve HybridTouch kontrol esnekliği sunuyor."

Raymarine Axiom Pro, 29 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Amsterdam'daki tekne ve yat fuarı HISWA In-Water Boat Show'da sergilenecek. Gemi ve yelkenle seyahat eden müşteriler de, fiyatı 2.395 Euro'dan başlayan; dahili, tek kanallı CHIRP sonar barındıran, yüksek performanslı, çok işlevli ekran ve harita okuyucu özellikli yeni Axiom Pro-S modellerinden faydalanabilecekler. RealVision 3D ve 1 kW CHIRP sonar özellikli Axiom Pro modellerinin fiyatı 2909,5 Euro'dan başlıyor ve yılın üçüncü çeyreğinde, FLIR'in Raymarine bayileri ağında bulunabilirler.

Axiom Pro MFD ürün gamı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymarine.com/axiompro adresini ziyaret edin.

Medya iletişim bilgileri:

Ruud Heijsman

FLIR Systems

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "Dünyanın Altıncı Hissi" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve .@flir hesabını takip edin.

Raymarine Hakkında:

Denizcilik elektroniği sektöründe dünya lideri olan Raymarine, eğlence amaçlı denizcilik ve hafif ticari denizcilik sektörlerine yönelik en kapsamlı elektronik ürün gamına sahiptir. Yüksek performans ve kolay kullanım için tasarlanmış ödüllü ürünleri dünya çapındaki satıcı ve distribütör ağı aracılığıyla satılmaktadır. Radar, otomatik pilot, GPS, göstergeler, balık bulucular, iletişim çözümleri ve entegre sistemler Raymarine markalı ürün gamı arasında yer alır. Raymarine, termal görüntüleme alanında dünya lideri olan FLIR Systems'in bir markasıdır. Raymarine hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymarine.comadresini ziyaret edin.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone