Gå til indhold
Infografik: Virkeligheden for fremtidens journalister

Blogindlæg -

Infografik: Virkeligheden for fremtidens journalister

Hvordan man når ud til journalister og ender i spalterne eller med et TV-indslag er noget af det, kommunikatører og PR-professionelle spekulerer mest over. Gennem interviews med 2000 journalister har vi på Mynewsdesk samlet fremtidens medietrends i en omfattende rapport. Den handler om udfordringer, værdier, og hvordan man skaber et godt forhold mellem journalister og kommunikatører. 

Præcis som kommunikatører, så har også journalister helt bestemte udfordringer. Nogle af konklusionerne i rapporten er:

  • Mangel på tid, relevante historier og uddannelse er 3 af de 5 største frustrationer blandt journalister.
  • Moderne journalister skal kunne mere end skrive: man forventes også at kunne fotografere, filme samt distribuere sit indhold via sociale medier.
  • I gennemsnit publicerer journalister sit indhold på 3 platforme og har altså flere simultane deadlines.
  • En overvældende majoritet af de adspurgte journalister siger "ja" eller "måske" til at producere sponsoreret indhold, såkaldt native content.

Det - og meget mere - kan du se i vores interessante infografik herunder.

Emner

Kategorier

Kontakt

Jourhavende Pressekontakt

Jourhavende Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relateret materiale

Relaterede events

Mynewsdesk - En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Vores smarte platform gør det lettere og mere effektivt for dig at publicere, distribuere og mål måle på dine PR- og kommunikationsindsatser. Alt sammen på én og samme platform.

Når du samler hele din PR-indsats ét sted, bliver det lettere for dig at brande din forretning og overvåge de relevante kanaler. Det hjælper dig med at kunne måle på dine resultater.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unikke besøgende hver måned, og der bliver publiceret 80.000 historier om året. Over 4000 organisationer i verden bruger Mynewsdesk til at forbedre deres PR-indsatser, og hele 70% får omtale i medierne.

Læs mere på: www.mynewsdesk.com/dk