Pressemelding -

Både Og vant Sølvmikken for mai

Både Og Radiobyrå står bak vinnerkampanjen i maikåringen av Sølvmikken, den månedlige konkurransen som premierer Norges beste radioreklame.

Slagordbasert kommunikasjon tatt på sparket gjennom telefonrøret viste seg å være vinnerformelen. Juryen lot seg nok engang sjarmere av radiospotene for Right Price Tiles, og uttaler følgende:

«Vinneren denne måneden viser hva som skjer hvis folka på gølvet får bestemme hva man skal si i reklamen, men her er ikke de ansatte invitert inn til endeløse prosessmøter hvor man kommer frem til kjerneverdier, kundeløfter og visjoner. Likevel, eller kanskje nettopp derfor, kommer det tydelig frem hva Right Price Tiles leverer, hva kundene vil ha og at butikkjeden er en usnobbete aktør som bryr seg om nettopp dette. Ikke ulikt hva man kan forvente seg av et godt radiokonsept. Gratulerer!

Det kunne vært fristende å trekke frem dette i den pågående diskusjonen om prosesser og slagord i kommune-Norge, men vi er tross alt bare en skarve Sølvmikkjury og ikke en del av synseratet, så vi lar det ligge»

Hans Kristian Heide og Tom Aksel Mathisen hos Både Og Radiobyrå er kreativt team bak kampanjen, og det er også dette byrået som har produsert spotene.

Andre og tredjeplassen denne måneden gikk til henholdsvis TRY/Apt med en kampanje for Djuice, og til SMFB med en kampanje for RiksTV.

Hør vinnerspotene HER.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Alle Sølvmikkvinnerne går videre til Gullmikken, radiobransjens årlige prisutdeling som arrangeres i oktober hvert år. Gullmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Gullmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Related links

Emner

  • Massemedia

Kategorier

  • p4
  • radio hele norge
  • lyden av norge
  • radio
  • riksdekkende
  • radiolyttere
  • webradio
  • radioplayer

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,3 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group. Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen


Relatert innhold