Pressemelding -

TV 2 vant desember-Sølvmikken

Los & Co er byrået som står bak radiokampanjen for TV 2 Sport Premium som vant den månedlige radioreklamekåringen Sølvmikken for desember 2015.

For de fleste av oss betyr juletiden kos og hygge sammen med familien. Men det er kanskje ikke alltid like spennende å høre tante Guri fortelle om hvem som opprinnelig eide porselen-serviset. Og du sitrer vel ikke akkurat av tanken på å synge "Jeg gikk meg over sjø og land" for femte gang? I hvert fall ikke sammenliknet med å se fotball på TV 2 Sport Premium, slik det dramatiseres gjennom kampanjens to spotter.

Juryen har dette å bemerke om kalenderårets siste Sølvmikk-vinner:

"Som i fotball vinner noen lag oftere enn andre, og denne månedens førsteplass går nok en gang til Los & Co for TV 2. Konseptet er fornyet, men følelsen er den samme: Dette er rett og slett skikkelig bra radio. Gratulerer!"

Kreativt team hos Los & Co er Jan Cato Tangen og Ragnar Roksvåg, og det er Sagveien Resort som har produsert spotene.

Andre og tredjeplassen i desember-kåringen går til henholdsvis MK Norway for deres RFSU-kampanje og Anti Oslos kampanje for Jernia.

Hør vinnerspotene HER.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Alle Sølvmikkvinnerne går videre til Gullmikken, radiobransjens årlige prisutdeling som arrangeres i oktober hvert år. Gullmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Gullmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Related links

Emner

  • Massemedia

Kategorier

  • riksdekkende
  • radio
  • lyden av norge
  • radio hele norge
  • p4

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,3 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group. Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen


Relatert innhold