Gå videre til innhold
Sian Ambrose (Ruter), Robert Fjelltun (Ruter), Sarah Malling (Ruter) Sigrid Bøckman (BYM), Torunn Carlsson (BYM) og Bård Nordheim (Urbanet Analyse).
Sian Ambrose (Ruter), Robert Fjelltun (Ruter), Sarah Malling (Ruter) Sigrid Bøckman (BYM), Torunn Carlsson (BYM) og Bård Nordheim (Urbanet Analyse).

​Ruterfrokost: Fremkommelighet er en forutsetting for å nå nullvekstmålet

Dato 17. januar 2019 08:00 – 09:30

Sted Dronningens gate 40, 4. etasje.

Frokostmøtet er avhold, her finner du presentasjonenen og en brosjyre om fremkommelighetsarbeidet.

Ruter og Bymiljøetaten jobber sammen for å nå nullvekstmålet hvor trafikkveksten i Oslo skal tas med kollektiv, sykkel og gange. I konsulent- og forskningsmiljøet blir fremkommelighet for kollektivtransport trukket frem som nøkkelen for å nå nullvekstmålet. Hvis Ruter skal bidra, er pålitelighet og rask reisetid for våre kunder en forutsetning. Fremkommelighetstiltak i byen reduserer forsinkelser, forbedrer punktligheten og gir kollektivtransporten et konkurransefortrinn til privatbilen. Hvordan kan vi best jobbe for å gi fremkommelighet prioritet og gjennomføringskraft i byutviklingen?

Vi har siden 2013 samarbeidet med Bymiljøetaten (BYM) om prosjektet Kraftfulle fremkommelighetstiltak. Prosjektet har hatt god gjennomføringskraft, men har også høstet erfaringer om hvor krevende det kan være å få gjennomslag for tiltak, og er nå klar for å dele denne læringen med dere. Vi har i tillegg bedt om konkrete råd og innspill på hvordan det bør satses på fremkommelighet i Oslo fra konsulentmiljøet. Vi inviterer derfor til frokostmøte om temaet torsdag 17. januar fra 08.00 - 09.30

Det blir innlegg av Sian Ambrose, områdeleder for indre by i Ruter, Robert Fjelltun, områdeleder for vest i Ruter, Torunn Carlsson, avdelingsdirektør BYM, Sigrid Bøckman, prosjektleder BYM, Sarah Malling, fagsjef fremkommelighet i Ruter og Bård Norheim, samfunnsøkonom/forsker og daglig leder i Urbanet Analyse. Møteleder er Ola Skar i Ruter.

Frokost og kaffe serveres fra kl. 07.45.

Det har vært veldig stor interesse for frokostmøtet som er fulltegnet.

Kategorier

Kontakter

Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt 400 01 518

Velkommen til Ruter AS!

Ruter er et felles administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

Ruter AS
Dronningens g. 40
1030 Sentrum Oslo
Norge