Gå direkt till innehåll
André Francois, CEO and co-founder Happy at Work together with Jens Østgaard, designer and co-founder Happy at Work
André Francois, CEO and co-founder Happy at Work together with Jens Østgaard, designer and co-founder Happy at Work

Pressmeddelande -

A Happy at Work bekerült a 15 döntős versenyző közé a nemzetközi Comet Competition-ön

A Happy at Work bekerült a 15 döntős versenyző közé a nemzetközi Comet Competition-ön, amely Európa legnagyobb start-up versenyére nőtte ki magát. A Happy at Work teljesítette az első kört, és most egy 10 perces prezentációval készül a zsűri előtt Stockholmban tartandó második körre. A döntősöket három szempont szerint fogják értékelni: a technológiai hatás, ökoszisztéma alkalmazhatósága, és potenciális út a sikerhez.

A Comet Competition célja, hogy tehetséges és független szoftver szolgáltatókat találjon, segítsen utat taposni a piaci sikerükhöz és bevonja a terméket a technológia piacára. A második körben 64 független szoftver árusítóját illetheti meg az 5 000 0000 dolláros pénzben és támogatásban értendő nyeremény, az Ingram Micro Cloud általi 16 részes, 5 kontinensen átívelő versenyen.

A nyertes 100 000 dolláros marketing támogatást kap, és lehetőséget az 1 000 000 dolláros nyereményre a 2020 május 12-14 között Miamiban tartandó Ingram Micro Cloud Summit-on. A második helyezettek 50 000 dolláros marketing támogatást tudhatnak magukénak. Ebben a tekintetben a Comet Competition elképesztő lehetőséget biztosít a start-upoknak.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy teljesítettük az első megmérettetést. Szeretnénk vállalatunkat globálissá növelni és ez újabb lehetőséget ad rá.

Víziónk, hogy világszerte hozzájáruljunk a jobb munkakörülményekhez. Most a második körben minden tőlünk telhetőt megteszünk” mondta a Happy at Work vezérigazgatója, André Francois.

A Stockholmban bíráló zsűri tagjai a következők: Torbjörn Schön (Ingram Micro Director Cloud Business Nordics), Andrew Macadam (Microsoft Startup ügyvezető igazgató), Therese Treutiger (VP Microsoft Sweden), John Sjölander (Venture Capitalist partner), Rebecka Löthman Rydh (Industrifonden befektetési igazgató), Johan Crona (Cloud Capital alapító és managing partner), Henrik Bergqvist (PickIT alapító és társ-vezérigazgató).

Az idei év házigazdái: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kolumbia, Franciaország, Németország, India, Izrael, Mexikó, Hollandia, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Företagsfabriken i Kronoberg

Kronoberg megye regionális üzleti inkubátora, amely kreatív növekedési környezetet biztosít a vállalkozók és vállalkozók számára. A Kronoberg AB vállalati gyára a Videum Science Parkban található, és lehetőséget kínál a cégek számára a gyorsabb piaci bevezetéshez, ha belépünk inkubációs folyamatunkba. A tulajdonosok a Kronoberg Region, a Videum AB és a Linnaeus University Development.

TwitterLinkedinFacebook

Relaterat innehåll

Vi är Kronobergs läns företagsinkubator som finns för att hjälpa Kronobergs entreprenörer att förverkliga sin potential.

Skapat en ny affärsidé? Låt oss hjälpa dig göra den till verklighet!
Här får din affärsidé rätt möjligheter att växa och utvecklas till ett tillväxtbolag. Med en väl strukturerad inkubatorprocess och ett omfattande nätverk ger vi dig verktygen för att lyckas. Från oss på Företagsfabriken flyger det varje år ut nya bolag som skapats av entreprenörer från hela Kronoberg.

Företagsfabriken i Kronoberg
Framtidsvägen 14
352 22 Växjö
Sverige