Gå direkt till innehåll
Elli Flén
Elli Flén

Pressmeddelande -

Pr-toimisto Westander Suomeen

Tukholmalainen pr-toimisto Westander aloittaa toiminnan Suomessa palkkaamalla viestintäkonsultti Elli Flénin, joka on johtanut omaa viestintätoimistoaan kymmenen vuoden ajan. Toiminnan aloittaminen Suomessa on askel kohti Westanderin pitkän tähtäimen tavoitetta kasvaa yhdeksi pohjoismaiden suurimmista pr-toimistoista.

– Kiinnostukseni yhteiskuntaa ja demokratiaa kohtaan sopii hyvin yhteen Westanderin arvojen kanssa. Yhdessä ruotsalaisten työkavereideni kanssa voin nyt tarjota parempaa palvelua ja auttaa uusi asiakkaita osallistumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, sanoo Elli Flén.

Elli Flén kuuluu Westanderin Kriisiviestintä ja Johtajuus liiketoiminta-alueeseen. Hän tulee työskentelemään sekä suomalaisten että ruotsalaisten asiakkaiden kanssa ja ryhtyy myös rekrytoimaan lisää suomalaisia konsultteja.

– Westander on Ruotsissa monin tavoin erilainen pr-toimisto. Me olemme ”kilttejä pr-konsultteja”. Haluamme olla hyödyksi yhteiskunnalle, auttaa asiakkaitamme muuttamaan maailmaa pysyvästi paremmaksi. Elli Flénin kiinnostus yhteiskunnallisia kysymyksiä kohtaan on meille hyvä perusta luoda arvojemme mukainen liiketoiminta myös Suomeen, sanoo Patrik Westander, Westanderin toimitusjohtaja.

Elli Flén on aikaisemmin muun muassa työskennellyt eri viestintätehtävissä Puolustusvoimissa ja toiminut Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö ETYJ:n lehdistöpäällikkönä Kosovossa. Flén on poliittisesti aktiivinen ja Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen, RKP:n, jäsen.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Westander on voittanut useampia asiakasvertailuja kuin mikään muu ruotsalainen pr-toimisto. Westander haluaa olla pr-alan paras työnantaja etenkin työelämässä hyvin menestyville pienten lasten vanhemmille.

Westander on tehnyt voittoa jokaisena vuonna perustusvuodesta 2000 lähtien. Liikevaihto on kasvanut keskimäärin 9 prosentin vuosivauhtia, ollen 2,4 miljoona kruunua vuonna 2011 ja 4,4 miljoonaa euroa 2018. Yrityksellä on noin 40 työntekijää ja se tarjoaa laajan valikoiman viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden palveluja, kuten apua mediasuhteiden hoidossa, mielipidevaikuttamista ja vaikuttajaviestintää.

Lisätietoja antavat:

Elli Flén, johtava konsultti, Westander Kriisiviestintä ja Johtajuus, +358 40 741 6411, elli.flen@westander.se

Patrik Westander, toimitusjohtaja, Westander, +46 73 687 8255, patrik.westander@westander.se

Ämnen


Westander auttaa yrityksiä ja organisaatioita saamaan toiminnalleen näkyvyyttä, luomaan keskustelua ja vaikuttamaan poliittisiin päätöksiin. Haluamme, että mahdollisimman moni toimija osallistuisi yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kontakter

Patrik Westander

Patrik Westander

Presskontakt Vd 073-687 82 55

Vi vill bidra till ökat samhällsengagemang

Westander hjälper företag att kommunicera på andra sätt än genom köpt reklamutrymme, ofta med målet att stärka varumärket, bilda opinion och påverka politiska beslut. Vi vill bidra till ökat samhällsengagemang.

Pr-byrån grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Vi är i dag cirka 50 anställda med olika bakgrund, främst från områden som politik, journalistik, ledarskap, företagande och marknadsföring.

Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 29 miljoner kronor 2012 till 69 miljoner 2022. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Företaget har utsetts till Årets arbetsgivare i kommunikationsbranschen tre gånger: 2020, 2022 och 2023.

Westander
Hammarbybacken 27, 17 tr
120 30 Stockholm
Sweden