Skip to content
Figaro v jesennej kampani inšpiruje  k spoločne stráveným rodinným chvíľam

Tisková zpráva -

Figaro v jesennej kampani inšpiruje k spoločne stráveným rodinným chvíľam

Bratislava 22. augusta 2017 – Tradičná značka čokolád a bonboniér Figaro pripravuje pre slovenských zákazníkov jesennú kampaň. Jej hlavnou linkou je apel na spoločne strávené chvíle v rodinnom kruhu. Nosnou časťou kampane je spotrebiteľská súťaž, ktorá prebieha v mesiaci september. V týždennom žrebovaní môžu zákazníci vyhrať až 750 ks špeciálnych Figaro stolových hier. Hlavnou výhrou je rodinný automobil Hyundai i30 combi. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto nakúpi produkty Figaro od Mondelēz v minimálnej hodnote 2 eur a zaregistruje svoju účtenku cez web www.figaro.sk alebo cez SMS na čísle 7409.

„Figaro je predovšetkým rodinná značka čokoládových pochúťok,“ hovorí Kristína Mikulová, manažérka značky Figaro. „Preto v našej kampani chceme podporiť spoločné rodinné zážitky. Také, aké mali rodičia dnešných detí v časoch bez smartfónov a internetu. Jesenná kampaň má inšpirovať k tráveniu spoločných chvíľ, či už pri hraní Figaro stolovej hry, ale tiež pri objavovaní krás Slovenska.“

Limitovaná edícia Figaro stolovej hry vznikla v spolupráci so známym výrobcom stolových hier, firmou Dino Toys. Hra podrobne predstaví najkrajšie miesta na Slovensku. Okrem dobre známych miest ako Bojnický zámok, Vysoké Tatry či Kremnica spoznajú hráči i divoké Poloniny, majestátne Topoľčianky, ale tiež všetky slovenské zoologické záhrady. Mechanika tejto rodinnej hry pre celú rodinu je analogická s populárnymi Putovaniami po hradoch a zámkoch. Pri hre sa tak rodičia a deti nielen zabavia, ale získajú tiež inšpiráciu na jesenné rodinné výlety.

PR časť kampane realizuje agentúra PR.Konektor. Mediálne bude podporená na Facebooku a v outdoore, kde sa objaví predovšetkým v presvetlených CityLight vitrínach v blízkosti obchodov. Aktiváciu v instore podporí špeciálne viditeľne označené vystavenie. 

Témata

Značky


CZ: Společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček a bonbonů. V současné době zaměstnává 90 tisíc zaměstnanců a své výrobky prodává ve 165 zemích světa. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. Do portfolia produktů na českém a slovenském trhu patří značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v České republice a na Slovensku jedničkou ve výrobě sušenek a čokoládových cukrovinek. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí. Obchodní zastoupení firmy zde prodává 430 produktů pod 19 značkami. Více na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational a www.twitter.com/MDLZ.

SK: Spoločnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. sú súčasťou skupiny spoločností Mondelēz International, ktorá je popredným svetovým výrobcom čokolády, sušienok, žuvačiek a bonbónov. V súčasnosti zamestnáva 90 tisíc zamestnancov a svoje výrobky predáva v 165 krajinách. Medzi jej najznámejšie značky patria čokolády Milka a Cadbury, sušienky Oreo a LU alebo žuvačky Trident. Do portfólia produktov na českom a slovenskom trhu patria značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v Českej republike a na Slovensku jednotkou vo výrobe sušienok a čokoládových cukroviniek. V štyroch továrňach, dvoch obchodných jednotkách a centre zdieľaných služieb zamestnáva takmer 2,5 tisíc ľudí. Obchodné zastúpenie firmy tu predáva 430 produktov pod 19 značkami.

Ďalšie informácie nájdete na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternationalwww.twitter.com/MDLZ.

Kontakty pro média

Jiří Šebek

Jiří Šebek

Kontakt pro média Corporate & Government Affairs Manager Czech Republic/ Slovakia/ Hungary +420 702 932 937

Mondelez Czech Republic, Mondelez Slovakia a Mondelez Hungária jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je jedním z největších výrobců cukrovinek a pečených produktů na světě.

Mondelēz International působí v České republice a na Slovensku od roku 1992. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí a obchodní zastoupení firmy zde prodává okolo 500 produktů pod 16 značkami.