Skip to content
Špeciálne vianočné edície výrobkov Mondelēz
Špeciálne vianočné edície výrobkov Mondelēz

Tisková zpráva -

MONDELĒZ PREDSTAVIL NOVÉ VIANOČNÉ PRODUKTY A OBALY

Mondelēz, svetový líder v oblasti sladkostí a čokolády, predstavil novinky pre blížiace sa vianočné sviatky. Špeciálne edície čokolád Milka, oplátok Fidorka a výrobkov pod značkou Opavia nesú v sebe tematické prvky sviatočných dní, konkrétne Mikuláša a Vianoc. Okrem nových príchutí predstavil Mondelēz aj ich vianočne ladené obaly.

„Spoločnosť Mondelēz prináša sladké pôžitky pre rodiny počas nadchádzajúcich sviatkov so svojimi špeciálnymi edíciami čokolád,“ uviedla Lýdia Baránková, Brand Manager Seasonals. „Žmurkajúci Mikuláši, čokoládové hviezdičky a Fidorky v tematických baleniach zaujmú každého. Dali sme si záležať na modernom dizajne obalov a pohrali sme sa aj s formou samotných produktov.“

Milka zabáva žmurkajúcim Mikulášom a perníkovou čokoládou

Milka už tradične prichádza s novinkami na každú zimu a tento rok nie je výnimkou. Jednou z nich sú žmurkajúce figúrky Mikuláša vo viacerých podobách. Hitom je Santa plnený čokoládovým dražé, ktorý môže poslúžiť ako skvelá súčasť mikulášskeho balíčka. Milka však nezabudla ani na fanúšikov perníkových príchutí a do ponuky zaradila tabuľkovú čokoládu MMMAX, ktorá je ako stvorená pre vianočné maškrtenie.

Novinkou sú aj hviezdičkové sušienky Mini Stars

Okrem figúrok Mikulášov a čokolád MMMAX prichádza Milka aj so zimnými edíciami sušienok Mini Stars. Nápadité hviezdičky predstavuje v dvoch verziách: Milka Choco Mini Stars v mliečnej a Milka White Chocko Mini Stars v bielej čokoláde.

Fidorka sa vracia k Mikulášom, čertom a anjelom na obale

Fidorka obnovuje svoj dizajn s motívmi Mikuláša, čerta a anjela na obaloch svojich čokoládových koliesok. V limitovanej sérii predstavuje zastúpenie postavičiek pre varianty obalov vo všetkých šiestich príchutiach.

Darčekové balenia od Opavie v sérií Daruj ma

Opavia si taktiež pripravila prekvapenie v podobe limitovanej edície inšpirovanej vianočným obdobím. Predstavuje nové krabicové balenia svojich chuťoviek, vrátane škoricových sušienok Spekulky, Esíčka, Koky a kakaovej edície Derby v sérii Daruj ma, ktoré sú ideálnym darčekom na vianočné návštevy.

O spoločnosti Mondelēz International

Mondelēz International, Inc., (Nasdaq: MDLZ) umožňuje ľuďom „snackovať“ tým správnym spôsobom vo viac ako 150 krajinách po celom svete. S čistými výnosmi vo výške približne 31 miliárd USD za rok 2022 je MDLZ lídrom budúcnosti snackovania s ikonickými globálnymi a lokálnymi značkami ako OREO, Ritz, LU, Clif Bar a sušienky Tate's Bake Shop, čokolády Cadbury Dairy Milk, Milka a Toblerone. Akcie spoločnosti Mondelēz International sú súčasťou indexov Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 a Dow Jones Sustainability Index. Navštívte www.mondelezinternational.com alebo sledujte spoločnosť na Twitteri na adrese www.twitter.com/MDLZ.

O Mondelēz International na Slovensku

Mondelēz Czech Republic s.r.o. a Mondelēz Slovakia s.r.o. sú súčasťou Mondelēz International. Medzi produkty, ktoré spoločnosť predáva na českom a slovenskom trhu, patria sušienky a oblátky Opavia, BeBe Dobré ráno, tortičky Brumík, oblátky Fidorka, čokoláda Figaro, oblátky Kolonáda, Miňonky a Tatranky či krekry TUC. Spoločnosť pôsobí v Českej republike a na Slovensku od roku 1992. V piatich výrobných závodoch, dvoch obchodných jednotkách a centre excelentnosti zamestnáva 2900 ľudí a v Čechách a na Slovensku predáva 500 produktov pod 18 značkami.

Témata


CZ: Společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je jedním z největších výrobců cukrovinek a pečených produktů na světě. Zaměstnává 80 tisíc lidí a umožňuje spotřebitelům ve více než 150 zemích světa vychutnávat snacky správným způsobem. Mezi její nejznámější globální značky patří čokolády Milka, Cadbury a Toblerone, sušenky Oreo a LU a bonbóny a žvýkačky Halls a Trident. Do portfolia produktů na českém a slovenském trhu patří také značky Opavia Zlaté, BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Kolonáda, Miňonky, Tatranky či TUC. V České republice a na Slovensku naše společnost působí od roku 1992. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí a obchodní zastoupení firmy zde prodává okolo 500 produktů pod 16 značkami. Více na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational a www.twitter.com/MDLZ.

Kontakty pro média

Jiří Šebek

Jiří Šebek

Kontakt pro média Corporate & Government Affairs Manager Czech Republic/ Slovakia/ Hungary +420 702 932 937

Mondelez Czech Republic, Mondelez Slovakia a Mondelez Hungária jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je jedním z největších výrobců cukrovinek a pečených produktů na světě.

Mondelēz International působí v České republice a na Slovensku od roku 1992. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí a obchodní zastoupení firmy zde prodává okolo 500 produktů pod 16 značkami.