Oreo pojede v digitálu nadivoko

Oreo pojede v digitálu nadivoko

Praha 29. ledna 2018 - Značka Oreo z portfolia společnosti Mondelēz International zahajuje v únoru novou aktivační kampaň. Kakaová sušenka s náplní je v České republice i na Slovensku oblíbená především u mladé generace, proto bude svou cílovou skupinu oslovovat především v digitálním prostoru. V odlehčených videích na Facebooku a Instagramu ukáže různé typy lidí, kteří sušenku před konzumací různou kreativní formou namočí v mléce. Lokalizovaná kampaň respektuje styl loňské světové propagace s názvem Oreo Dunk Challenge, na které se podílel také například slavný americký basketbalista Shaquille O’Neal či zpěvačka Christina Aguilera.

„Kromě připravené kampaně budeme také spolupracovat s vybranými youtubery, Annou Sulc a Matúšem,“ říká manažerka značky Oreo Marie Buzková. „Ti nám přislíbili, že na svých profilech budou vtipnou formou vyzývat fanoušky, aby natočili své vlastní rituály spojené s konzumací těchto sušenek. Oreo plánujeme komunikovat v průběhu celého roku a využijeme určitě i všechny vhodné spotřebitelské příležitosti. Například na Valentýna chceme mluvit nejen k zamilovaným párům, ale pokusíme se zapojit a motivovat k hezkým vzkazům i pro kamarády. Komunikace značky Oreo by měla být v uvolněném rázu, a proto volíme v digitálu divočejší tón komunikace včetně sloganu ‚otočit, olíznout a omlékovat‘,“ vysvětluje Marie Buzková. Oreo bude mít zároveň nově vedenou facebookovou stránku v češtině i slovenštině.

Oreo pochází z Ameriky, kde se na trhu poprvé objevilo v roce 1912. Ročně se sušenky, kterou charakterizuje typicky embosovaný povrch, vyrobí 40 miliard kusů. Produkuje se v 18 zemích světa, mezi nimi i v České republice, a to v továrně v Opavě. Odkud se exportuje na další evropské trhy.

Lokální komunikaci brandu v letošní kampani zajistí agentury PR.Konektor a Konektor Social ve spolupráci s influencerskou agenturou The HIVE, která pro projekt vybrala vhodné ambasadory. Nákup médií zajišťuje agentura Carat.

CZ: Společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček a bonbonů. V současné době zaměstnává 90 tisíc zaměstnanců a své výrobky prodává ve 165 zemích světa. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. Do portfolia produktů na českém a slovenském trhu patří značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v České republice a na Slovensku jedničkou ve výrobě sušenek a čokoládových cukrovinek. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí. Obchodní zastoupení firmy zde prodává 430 produktů pod 19 značkami. Více na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational a www.twitter.com/MDLZ.

SK: Spoločnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. sú súčasťou skupiny spoločností Mondelēz International, ktorá je popredným svetovým výrobcom čokolády, sušienok, žuvačiek a bonbónov. V súčasnosti zamestnáva 90 tisíc zamestnancov a svoje výrobky predáva v 165 krajinách. Medzi jej najznámejšie značky patria čokolády Milka a Cadbury, sušienky Oreo a LU alebo žuvačky Trident. Do portfólia produktov na českom a slovenskom trhu patria značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v Českej republike a na Slovensku jednotkou vo výrobe sušienok a čokoládových cukroviniek. V štyroch továrňach, dvoch obchodných jednotkách a centre zdieľaných služieb zamestnáva takmer 2,5 tisíc ľudí. Obchodné zastúpenie firmy tu predáva 430 produktov pod 19 značkami.

Ďalšie informácie nájdete na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternationalwww.twitter.com/MDLZ.