Direkt zum Inhalt springen
Actualització: Test obligatori per viatjar a Alemanya en avió

News -

Actualització: Test obligatori per viatjar a Alemanya en avió


A partir del dia 30 de març a les 0.00 h tothom que entri a Alemanya per via aèria té l’obligació de presentar el resultat negatiu d’un test per Covid-19 abans d'embarcar. El test, que no és gratuït, s’ha d’haver fet com a màxim 48 abans d’agafar l’avió. En cas de no poder presentar el test els passatgers i les passatgeres no tindran dret a pujar a l’avió.

Els infants menors de 6 anys queden exempts d’aquesta mesura.

S’accepten els resultats negatius de proves PCR, LAMP, TMP i d’antígens. En el cas de la prova d’antígens cal que al certificat del resultat negatiu consti el nom del fabricant del test, ja que només s’accepten els tests que reuneixen els criteris mínims recomanats per l’OMS.

Les automostres no són vàlides en aquest cas.

El certificat del resultat negatiu ha d’indicar la data de realització i el tipus de tests realitzat i pot ser en francès, anglès i alemany.

Es mantenen la resta de regles i, per tant, continua vigent l’obligatorietat de fer una quarantena de 10 dies en arribar d’una zona de risc.

Aquesta mesura és vigent fins el 12 de maig de 2021. Per a més informació podeu consultar la web del Ministeri de Salut alemany.



Restem a la vostra disposició. Podeu enviar les vostres consultes a de@gencat.cat


Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Links

Kategorien

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland