Direkt zum Inhalt springen
COVID-19: Documentació requerida per als desplaçaments entre Alemanya i Catalunya - actualització

News -

COVID-19: Documentació requerida per als desplaçaments entre Alemanya i Catalunya - actualització

Benvolgudes i benvolguts,

Us fem arribar la actualització de la documentació requerida en cas que hàgueu de realitzar desplaçaments inajornables entre Alemanya i Catalunya per via terrestre i aèria.

Quant els viatges a Catalunya per via aèria cal presentar:

  • A partir dels 6 anys d’edat, un document original que acrediti un resultat negatiu d’una prova PCR, TMA (o altres proves basades en tècniques moleculars equivalents) que hagi estat realitzada en les últimes 72 hores, que estigui redactada en espanyol, en anglès, en alemany o en francès, en paper o format electrònic i que inclogui:

        1. Nom i cognoms de la persona que viatja
        2. Núm. de passaport o DNI de la persona que viatja
        3. Data de la realització de la prova
        4. Identificació i dades de contacte del centre de realització d’anàlisi i tècnica aplicada

  • El formulari FCS (Formulario de Control Sanitario), el qual es pot generar digitalment aquí generant un codi QR o portar emplenat en paper.
  • El certificat d’autoresponsabilitat, juntament amb la documentació acreditativa del motiu que s’al·lega. Igualment es pot generar digitalment aquí o portar emplenat en paper
    Si l’evolució de les dades epidemiològiques és favorable el 4 de gener podria acabar-se el tancament perimetral.

Pel que fa als viatges a Catalunya per via terrestre cal presentar:

  • A França, en cas que el desplaçament tingui lloc entre les 20 i les 6 h, l'Attestation de Deplacement Derogtoire que es pot generar digitalment o emplenar manualment aquí.

  • El certificat d’autoresponsabilitat, juntament amb una prova documental que correspongui al motiu que s’al·lega.

    Us recordem que aquesta informació està lligada a l’evolució de la pandèmia i, per tant, subjecta a canvis i que l’incompliment de les restriccions de mobilitat establertes es considera una infracció i pot ser sancionat.

Per entrar a Alemanya, cal emplenar en qualsevol cas l’Einreiseanmeldung. A més, mentre Catalunya estigui considerada zona de risc, preval l’obligació de fer una quarantena de 10 dies, la qual es pot abreujar presentant un resultat negatiu d’una prova PCR o d’un test d’antígens, als quals la persona aïllada podrà accedir a partir del cinquè dia de quarantena. Cal tenir en compte la normativa específica de cada estat federat. 

Restem a la vostra disposició. Podeu enviar les vostres consultes a de@gencat.cat

Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Links

Themen

Kategorien

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland