Direkt zum Inhalt springen
Qüestionari i propostes sobre futures sessions informatives

News -

Qüestionari i propostes sobre futures sessions informatives


Benvolgudes i benvolguts,

Fa més d’un any que no ens podem trobar presencialment per compartir experiències i opinions, per intercanviar coneixement. No obstant això, gràcies a les possibilitats tecnològiques de què disposem ens hem mantingut en contacte i la Delegació del Govern a Alemanya ha pogut continuar oferint actes d’interès per a la comunitat catalana: sessions informatives sobre el mercat laboral a Alemanya, presentacions de llibres, propostes pedagògiques pels mesos de confinament, etc.

Considerem que un dels aspectes més positius d’haver hagut de traslladar els nostres actes al format en línia és que hem pogut arribar a totes i tots vosaltres, catalanes i catalans residents arreu d’Alemanya.

Voldríem aprofitar l’entrada de nou públic per fer l’organització de les sessions informatives més participativa. És per això que us convidem a respondre aquest qüestionari on podreu fer-nos saber les vostres preferències temàtiques per a futures sessions informatives.

Teniu temps fins el 20 de juny per fer-nos saber la vostra opinió. Cal que us registreu al portal Participa per poder respondre el qüestionari.


Ben cordialment,

L’Equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Links

Kategorien

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland