Gå til indhold
Luftrenseren AF 100 fra Kärcher kombinerer en kraftfuld, støjsvag motor med en højeffektiv ventilator og individuelle filtreringsmuligheder. Fotokilde: Kärcher
Luftrenseren AF 100 fra Kärcher kombinerer en kraftfuld, støjsvag motor med en højeffektiv ventilator og individuelle filtreringsmuligheder. Fotokilde: Kärcher

Nyhed -

Beskyttende luftrenser fra Kärcher

Conrad Elektronik tilbyder nu High Protect 13 Solution Filter fra Kärcher, der passer til deres mobile og højeffektive luftrenser AF 100. Filteret bidrager til en pålidelig filtrering af patogener og aerosoler.

  • Trods det meget effektive filter opnår AF 100 en luftgennemstrømning på 650 m³/t
  • Et aktivt kullag samt en antibakteriel belægning er standarden på High Protect 13 Solution Filter.
  • AF 100: Robust design, høj fleksibilitet og specialiseret filtersæt

Aerosolpartikler og bakterier i luften har ikke kun været et problem siden coronapandemien. Aerosoler og dermed vira kan forblive i luften over lang tid og inficere mennesker, især i lukkede lokaler med en høj besøgsfrekvens. Særlige luftfiltre kan dog rense luften og reducere risikoen for infektion. Det gælder f.eks. luftrenseren AF100 fra Kärcher, som nu indgår i Conrad Elektroniks produktsortiment inden for beskyttelses- og hygiejneartikler.

”Luftrensning er i øjeblikket et meget vigtigt emne inden for medicinsk praksis, kontorer og klasseværelser," udtaler Matthias Lang, Senior Expert Product Manager hos Conrad Electronic. "Ved brug af den meget effektive AF 100 fra Kärcher kan koncentrationen af vira, bakterier og andre forurenende stoffer såsom støv, pollen og allergener reduceres i væsentlig grad."

Conrad Elektronik tilbyder et filtersæt med to filtre til AF 100. Det bygger på et H13-filtermateriale fra Kärcher, som filtrerer patogener og aerosoler. High Protect 13 Solution-filteret har en antibakteriel sølvionbelægning mod patogener samt et aktivt kullag mod lugt, kemiske dampe og andre forurenende stoffer.

Luftrenseren har et kompakt design og er udstyret med robuste hjul, hvorfor den er ekstremt mobil. Den kraftfulde og støjsvage motor (min. lydeffekt på 27 dB (A)) i kombination med en højeffektiv ventilator er velegnet til rumstørrelser på op til 100 m² og muliggør en luftgennemstrømning på maksimalt 780 m3/t. Luftrenseren har målene 713 mm x 380 mm x 380 mm, vejer 11,3 kg og har en maksimal effekt på 80 W. Luftkvaliteten er visualiseret på displayet og på en farveskala. Derudover kan enheden styres via et touchpanel.

"AF 100 kan udstyres med forskellige specialiserede filtersæt. De nyeste filtersæt er specielt designet til filtrering af patogener i luften og kan nemt udskiftes“, forklarer Patrick Spachmann, chef for marketing og produktmanagement, Alfred Kärcher Salg-GmbHn. ”Det effektive filtermateriale opfanger og holder patogener, aerosoler og endda vira tilbage for at forhindre smitsomme sygdomme i at sprede sig gennem luften. Enheden kan betjenes manuelt i tre forskellige faser eller automatisk via sensorintelligens."

Den mobile luftrenser AF 100 hos Conrad Elektronik.



Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Kristin Sjödahl

Kristin Sjödahl

Pressekontakt Marketing/Project Coordinator

Relateret materiale

Conrad - all parts of success

Conrad Elektronik har stået for teknologi og elektronik siden 1923 og tilbyder et bredt og omfattende sortiment med mere end 750 000 artikler. Vi leverer alle dele, der gør dine projekter eller din virksomhed til en succes.

Conrad Elektronik
Kongens Nytorv 26
1050 København K
Danmark