Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Hövding er inspireret af livlige farver og regnbuens glitren

Hövding henter inspiration fra planteverdenen med sommerens farver og frodighed i nye covers med tropiske indslag og regnbueglitrende, reflekterende design, som giver en personlig stil på cykelturen og samtidig øget synlighed i trafikken.

De to nye covers fra Hövding er Brazil og Spectrum.

Farvestrålende Brazil med tropiske indslag er inspireret af blomster og eksotiske planter, der matcher årets trend med flotte detaljer fra dyre- og planteriget.

Brazil er vævet i jacquard og har et blankt og luksuriøst look med forskellige strukturer, som gør farverne klare og mønsteret levende. Mønsteret er påført individuelt på hvert cover, hvilket giver hver enkelt cyklist et unikt udtryk med Brazil om halsen.

Spectrum er et mere klassisk sort cover ved første øjekast, men er fremstillet i et glitrende og ultrareflekterende stof. Når lyset falder på coveret, træder regnbuens farvespektrum frem, og coveret reflekterer og glitrer. Mærket på Spectrum er fremstillet i et nyt, spændende materiale, som kaldes Viridis. Det er det første, grønne, biobaserede gummi fremstillet af majs.

- Europa oplever et cykelboom, og vi håber, at mange vil vælge at køre sikkert. Selvom Hövding primært er et sikkerhedsprodukt og verdens sikreste hovedbeskyttelse til cyklister ifølge flere uafhængige tests, ønsker vi, at cyklisterne skal have mulighed for at udtrykke deres personlige stil, når de er ude og cykle, siger Hövdings adm. dir. Fredrik Carling.

Coveret er designet til Hövding 3 og skal ikke fjernes ved opladning.

Coveret vil være tilgængeligt fra 26 august.

Vejledende udsalgspris:

Brazil 299 DKK og Spectrum 299 DKK

Emner


Hövding er en diskret krave, cyklisten bærer om sin hals. Kraven indeholder en sammenfoldet airbag, som udløses på 0,1 sekund, når den er involveret i en ulykke. I en stor test af cykelhjelme, udført af Folksam, blev det påvist, at Hövding har 3 gange bedre stødoptagelsesevne end alle traditionelle cykelhjelme. Hövdings airbaghjelm til cyklister kan i dag fås på 16 markeder i Europa. Hövding sælges i mere end 1.000 butikker og på hovding.com. Virksomheden har 30 ansatte i Malmö. Hövding blev noteret på Nasdaq First North den 16. juni 2015. www.hovding.com

Kontakt

Press contact

Press contact

Pressekontakt

Relateret materiale

Hövding - Airbag for cyclists

Hövding er en diskret krave, cyklisten bærer om sin hals. Kraven indeholder en sammenfoldet airbag, som udløses på 0,1 sekund, når den er involveret i en ulykke. I en stor test af cykelhjelme, udført af Folksam, blev det påvist, at Hövding har 3 gange bedre stødoptagelsesevne end alle traditionelle cykelhjelme. Hövdings airbaghjelm til cyklister kan i dag fås på 16 markeder i Europa og i Japan. www.hovding.com

Hövding Sverige AB
Monbijougatan 17C
211 53 Malmö
Besøg vores andre nyhedsrum